2777
2789
اگه انسانی برم چه شغل هایی هست ؟چون شنیدم بازار کار نداره

معلمی و وکالت و حقوق و ..... 

تجربی هم بری ریاضیت خوب نباشه کنکور قبول نشی بازار کار نداره 

من خودم تجربی نرفتم چون از پشت کنکوریش میترسیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ریاضی فیزیک چطور رشته ای بود ؟ سطح درساش،کنکورش

امسال رفتم خوب ولی درساش با تجربی مشترکه 

من خودم ریاضیم معمولیه عالی نیست ولی ریاضی رو بخاطر اینکه هم بازار کار داره هم قبولیش تو کنکور راحت تره انتخاب کردم 

شغل هاشم دوس دارم مهندسی و معماری 

من خودم دوست داشتم زود دانشگاه قبول شم برا همین ریاضی انتخابم بود 

شنیدم هندسه اش خیلی سخته درسته ؟

هندسه که برا من راحته چون فصل آخر ریاضی خودمون بود منتها جدا کردن کتاب هاشو نه سخت نیست ریاضی و فیزیک و شیمیش با تجربی مشترکه تنها فرقشون اینکه تجربی زیست داره ریاضی هندسه ولی خب کنکور ریاضی راحت تره من برا این انتخابم ریاضی بود

هندسه که برا من راحته چون فصل آخر ریاضی خودمون بود منتها جدا کردن کتاب هاشو نه سخت نیست ریاضی و فیزی ...

اها ریاضی منم سطحش بالا نیست معمولیه شایدم کمتر به نظرتون اگه من برم ریاضی فیزیک میتونم یا نه 

اها ریاضی منم سطحش بالا نیست معمولیه شایدم کمتر به نظرتون اگه من برم ریاضی فیزیک میتونم یا نه

اره عزیزم چرا نتونی منم ریاضیم معمولیه الآنم که امتحان ها نهایی همش کتابه فیلم های اینترنت رو ببینی یه ۱۶هم بگیری کافیه الان امتحان ریاضی امسال کشوری بود خیلی هم راحت بود ریاضی دانش آموزای کمتری داره کنکورش راحت تره درس ها خواندنی نیست مثل انسانی کافیه گوش بدی یاد بگیری همین وای انسانی باید کلی وقت بزاری جغرافیا حفظ کنی حتی تجربی باید وقت بزاری زیست حفظ کنی زیست هم حفظ کردنیه خوب 

من خودم عشق تجربی داشتم ولی نشد دیگه ریاضی رفتم ثبت نام کردم 

اره عزیزم چرا نتونی منم ریاضیم معمولیه الآنم که امتحان ها نهایی همش کتابه فیلم های اینترنت رو ببینی ...

پس منم به رشته ریاضی میرم امیدوارم که انتخاب درستی کرده باشم چون واقعا تحمل حجم درسای انسانی و رقابت شدید تجربی و پشت کنکور موندن رو ندارم 

پس منم به رشته ریاضی میرم امیدوارم که انتخاب درستی کرده باشم چون واقعا تحمل حجم درسای انسانی و رقابت ...

عزیزم 

ایشالا موفق باشی و به هرچی میخوای برسی والا منم مثل تو بودم نه حوصله رقابت داشتم نه حوصله حفظ کردن دیگه اینجوری شد