2777
2789
همه قرصای چاقی متاسفانه کورتون دارن کاش میتونسم ۱۰کیلو وزن بگیرم

اره من خودم ۴۹بودم با همین چیزا شدم ۶۶البته بیشترم شده بودم الان یکم کم شدم میخوام دوباره شروع کنم چون صورتم یکم لاغر شده

7ساله و لاغر و ضعیف🥺

الهی 🥹

توهمین شربتو بهش بده بدنش جون میگیره سفت میشه 

بچها تو این فقط دنبال بازین اصلا غذا نمیخورن بزور باید بهشون غذا بدی بدغذام هستن  ببین چه غذایی دوسداره فقط همونو براش درست کن من خواهرزادم فقط کله پاچه جیگر  کباب پیتزا میخوره مامانشم همینارو فقط براش درست میکنه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اره من خودم ۴۹بودم با همین چیزا شدم ۶۶البته بیشترم شده بودم الان یکم کم شدم میخوام دوباره شروع کنم چ ...

وای خوشبحالت واقعا من متاسفانه سینه و باسنم ندارم  

وای خوشبحالت واقعا من متاسفانه سینه و باسنم ندارم

منم ندارم اون دیگه به ژنتیکمون برمیگرده 😁باشگام رفتم باسنم اصلا تغییر نکرد تازه سفت تر شد همونم که بود خیلی هیکلم بد شده بود دیگه باشگاه نرفتم 😕

منم ندارم اون دیگه به ژنتیکمون برمیگرده 😁باشگام رفتم باسنم اصلا تغییر نکرد تازه سفت تر شد همونم که ...

چند وقت پیش یه خانومه نوشته بود از خراطین نتیجه گرفته باسنشو ازون داره ولی خب خراطین اصل سخت پیدا نمیشه

چند وقت پیش یه خانومه نوشته بود از خراطین نتیجه گرفته باسنشو ازون داره ولی خب خراطین اصل سخت پیدا نم ...

من خراطینم گرفتم یعنی تو هر راهی بگی من رفتم ته خط نشستم 😁اینا نتیجه نمیده

فقط عمل متاسفانه جواب میده که اونم شوهرم نمیزاره 😕🥲

یا خدا یعنی ناهار و شام نمیخوری ؟چه ربطی داره به گرما خوب کولر بزن..لاغری که هیچی سلامتی به خطر میند ...

خیلی کم میخورم سریع سیر میشم کلا تو فصل تابستون اشتهام نمیکشه قبلشم درگیر کنکور و نهایی بودم ۵کیلو کم کردم