2821
2789
عنوان

موش🥵

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 21 پست
عزیزم توروخدا اول وسایل اضافه و گلدونو کمد و دکوریو مخفیگاه واسه حیوونا رو کمتر و خلوت تر کن ، و با ...

آخه عاشق گلم‌ من🥶 بخدا خسته شدم نمیدونم چرا ول کنم من نیستن😢

خونه مامان بابای من طبقه سومه، تو تهران. یه مدت سقف کاذبشون سوراخ شده بود، هی موش میومد!!!

۵-۶ تا با تله کشتن.

بعد سوراخ رو بستن دیگه نیومد.

فقط با تله که میدونید چجوریه؟ باید یه تکه گردو رو با انبر کمی بگیرید روی شعله گاز و بدون اینکه دستتون بهش بخوره بذارید تو تله. وگرنه بوی دست آدم رو بده موش نمیاد بخوره.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خونه مامان بابای من طبقه سومه، تو تهران. یه مدت سقف کاذبشون سوراخ شده بود، هی موش میومد!!!۵-۶ تا با ...

نه ما سقف کاذب نداریم فک کنم از بیرون بیاد از زمین بغلیمون ..نمیدونم چیکار کنم نیان 

نه ما سقف کاذب نداریم فک کنم از بیرون بیاد از زمین بغلیمون ..نمیدونم چیکار کنم نیان

راهشون رو کشف کن. اگه زیر درتون بازه پارچه بذار. یا اگه سوراخی چیزی کنار پنجره هست ببند. یا شومینه مثلا؟ (نمی‌دونم امکان داره از اونجا بیان یا نه)

راهشون رو کشف کن. اگه زیر درتون بازه پارچه بذار. یا اگه سوراخی چیزی کنار پنجره هست ببند. یا شومینه م ...

آره باید برم رو‌پشت بوم ببینم جایی بازه ک میان زمین بغلیم بازه خونه نیست میرم یکم گندم موشی میریزم فک کنم از اونجا میان چون یکم اونورترشم خونه قدیمی هست ک چن ساله کسی توش زندگی نمیکنه و خراب شده..بخدا دیدمش رو کابینت تهوع گرفتم .

آره باید برم رو‌پشت بوم ببینم جایی بازه ک میان زمین بغلیم بازه خونه نیست میرم یکم گندم موشی میریزم ف ...

فکر خوبیه، فقط یه وقت کبوترها نرن بخورن 🤔 یه گوشه موشه‌هایی بریز پرنده اونجا نره لطفا.

ببخشید شما گرفتار شدی منم هی به فکر حقوق حیواناتم 😅🙈

2824
2823
2791
2779
2792