2777
2789
عنوان

پودر بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 46262 بازدید | 28 پست
خیلی ممنونم دوست خوبم. من راستش بچم ادرار سوخته نمیشه چون زیاد میشورمش البته با آب خالی بعد از ادرار ...

آره نزن سودی نداره، من پماد سوختگی فیروز گاهی میزنم اگه یه ذره قرمز باشه سریع خوب میشه، همینکه میشوریش خوبه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پودر بدتر ميسوزونه  دختر خواهرم سوختگى داشت دكتر گفت كرم ضد سوختگى فيروز بگيره از هرنوع خارجى ب ...

ممنونم، خودمم اصراری ندارم اما شوهرم میگه چرا بچه معطر نیست. بنظرم لزومی نداره بچه بوی عطر بده همینقدر که تمیز باشه و بوی ناخوش نده کفایت میکنه. بدنشو بعد از حموم با لوسیون ماساژ میدم دیگه همون. چیز معطری استفاده نمیکنم حتی لباسهاشم با شوینده های بدون بو میشورم من از آلرژی خیلی میترسم چند تا دوستام هستن خیلی درگیرن با الرژی بچه

پودر بچه رو الان اغلب متخصصین اطفال توصیه نمیکنن چون تالک داره که ماده مضری هست و همینطور ممکنه در بچه آلرژی ایجاد کنه. بهتر اصلا استفاده نکنی. در دنیا هم داره کم کم منسوخ میشه

ذهن احمق مانند مردمک چشم می ماند,هرچقدر نور بیشتری به آن بتابد تنگ تر میشود.

یکی از بستگان تازه فارغ شده رفتیم دیدنش. به بچه عطر میزد حالا درسته عطر مخصوص نوزاد بود اما بازم من باور نمیکنم که بی ضرر باشه. اصلا چرا باید بچه بوی عطر بده همین بوی نوزادی خودش عشقه من بوی خود نوزادو خیلی دوست دارم

اونى كه خريدى رو دور ننداز  به عنوان فيكسر ارايشت ازش استفاده كن   بعد از ارايشت يه كوچولو ...

چه جالب. باشه ممنون. آره حیفم هست قصد داشتم بندازم اما حالا کاری که شما گفتی رو میکنم. ممنون

سلام ببخشیددوستان یه سوال داشتم

بفرمايين

زبان هر انسان، آیینه‌ی درون اوست!  آنچه در لابلای حرکات زبان او، به نمایش گذاشته می‌شود؛  میزانِ عقلانیّت، شعور، سلامت و تقوایِ درونی هر انسان است.      استاد_شجاعی