2777
2789
عنوان

معتاد شدم😔😔😔

2373 بازدید | 40 پست

به نی نی سایت .درس دارم چکار کنم 😒😒😒😒😒خیلیم سنگینه ۲۳ واحد ۷ واحدش ازمایشگاست 😷😒چطوری کم تر بیام 😥😥😥😥

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
کمتر بیا 😆

منو از گمراهی نجات دادی شیدا 😆😆😅😅

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب موقعی بیا که کار نداری،، یا اگه بسته داری تمومش کن و نخر،، که دیگه نیای 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

آینده  ت مهمه  یا نی  نی سایت  بشین  فکرکن  ..نی نی  سایت  همیشه  هست فرارنمیکنه  که.. اما  اگرازدرسهات  بیافتی  یه عمرپشیمونی  به  همراهته..تموم  زحمتها  ودرسهایی که  تا الان  خوندی تا  نتیجه  بگیری  همه  راازدست  میدی

این روزها  میگذرد. اما  من ازآنها  نمیگذرم
منم۲۰واحددارم بیشترش هم تخصصی😆ولی هنوز کلاسامو نرفتم😩

😆😆😆😅😅حذف اموزش میشی دیگه از دوشنبه برووو

واسه خودت قانون بذار اگه اجرانکردی خودتو تنبیه کن

باید همینکارو کنم چون اینجوری واقعا نمیشه عقب افتادم 

بکوب به دیوار گوشیتو

😄😄😄😅😅😅😅چشم