2777
2789
عنوان

یعنی مردی هست اگه گوشیش زنگ بخورخ

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 45 پست
ب همین راحتی امکان پذیره؟

بله ، اگه معتبر و به نام باشه گاهی تا آدرس هم میده 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم ازهمین شک کردم چک کردم یه بیوگرافی گذاشته بودشک کردم ک زن باشه دخترونه بود

ای وای،، والله منم بعضی وقتا چک میکنم عکس وبیو دختر میبینم،، ولی دیگه خسته شدم حوصلم نمیکشه،، پرینتم میگیرم از خطش،، ولی باز چیزی دستگیرم نمیشه، دیگه گفتم ولش کن

دلم💔یجوریه،، ولی پُراز صبوریه..... 🥀
منم ازهمین شک کردم چک کردم یه بیوگرافی گذاشته بودشک کردم ک زن باشه دخترونه بود

ولی من همیشه به شماره ای شک کنم تو گوشی شوهرم میدمش خواهرم زنگ بزنه ببینه زنه یامرده

ای وای،، والله منم بعضی وقتا چک میکنم عکس وبیو دختر میبینم،، ولی دیگه خسته شدم حوصلم نمیکشه،، پرینتم ...

من هنوز یه ماه نیست مچشوگرفتم مجبورش کردم حق طلاق وحضانتوبهم بده

چیه کجاباید دانلودکنماگه تلگرام نداشه باشه چی

اگه تلگرام داری ، سرچ‌ کنید ربات مزاحم باب  

خودم از این دو تا استفاده کردم 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

من هنوز یه ماه نیست مچشوگرفتم مجبورش کردم حق طلاق وحضانتوبهم بده

اخی عزیزم،، انشاالله دلت اروم شه،، خب پس اگر اینجوره حق طلاق وحضانت داری دیگه چرا موندی اذیت کنی خودتو، والله من ازخدامه طلاق بگیرم ولی خب شوهرم مطمنم اذیت میکنه بچه هامم نمیده براهمین مجبورم بمونم

اگه تلگرام نداشته باشه چی

احتمالا نمیاره دیگه ، ولی یکبار امتحانش ضرری نداره

اسی جان به فرض که فهمیدی طرف یه زنه و با شوهرت در ارتباطه.. اول که شوهرت خودش خواسته و دوم اینکه خودت میگی شرایط جدایی نداری.. پس چرا داری با این پیگیریات خودتو آزار میدی.. خیییییلی سخته و رنج آوره ولی چاره ای نیست جز تحمل و توکل به خدا بلکه برات معجزه بشه.  با این پیگیریات روح و جسمت آسیب میبینه و نمیتونی واسه دسته گلات هم قشنگ مادری کنی

اسی تاپیک داستان زندگیتو خوندم ببخشید معذرت میخوام خیلی احمقی وای باورم نمیشه دختر تو شاغل بودی قبلا بچه هم نداشتی جدا نشدی،!😖😖یه جا گفتی بچه بیارم شاید آدم بشه ،!😖😖وای بچه دوومم آوردی 😖بارها خیانت کرده چطوری بچه آووردی آخه 😤😤خیانت کاردرست حسابی که هست فرت فرت بازنها و دختراس شمام شغلتو ول کردی نشستی تو خونه بچه درای! 🙄🙄🙄ای خدا چقدر حرص خوردم از دستت به خدا قلبم درد گرفت چقد ما زنها ضعیف هستیم آخه 

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

2790
2778
2791
2779
2792