2821
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 17 پست
الان این همه آدم ازدواج‌کردن مگه ستاره هاوشون جفت هست

خیر زمانی که ستاره جفت نباشه یعنی اون دونفر نیمه هم نیستن بنا به دلیل اختلافات.. خیانت.. و غیره بعد از چنسال یا چنماه بعد ازدواج جدا میشن این یعنی جفت نبودن ستاره ک ازدواجم کنن به مشکل بر میخورن ک خودتون دارین مشاهده می‌کنید این همه زوج های مطلقه رو.. اما زمانی ک ستاره ها جفت باشن ینی زندگیشون پایداره

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واقعا اینجور چیزا وجود داره زندگی منو سیاه کرده بودن هر روز پشت سر هم بدبختی برام میومد هر روز دعوا و کتک کاری تو خونه  تا آشنامون بهم گفت که یک سر برو پیش دعانویس منم رفتم چند روز بیشتر طول نکشید که ورق برگشت و خودم با وجودم احساس کردم که اون سیاهی‌ها برطرف شدند واقعا کارایی که انجام داد معرکه بود مثل معجزه بود برام البته قبلاً هم به دعانویس‌های زیادی مراجعه کردم اما نتیجه نگرفته بودم ولی این یکی واقعاً نتیجه داد و خدا پشت و پناهش باشه  دعانویس باید کار بلد باشه برای من که چند روزه اثر کرد

تلگرام حاج آقا براتی: @keysheyi

البته در تلگرام فارسی هم سرچ کنید حاج آقا براتی میاره براتون

2824
2823
2791
2779
2792