2777
2789
ربطی نداره عزیزم تو هرچقدر هم بزرگ باشی باز بچه ی این خانواده ای و رفتار هاشون تورو اذیت میکنه به هر ...

بعد ۲۸ سال ولی بالاخره میشناسیشون دیگه

تاثیری هم که یه حرف و یه رفتار رو یه بچه ۱۵ ساله میذاره با تاثیری که رو آدم ۲۸ ساله میذاره باید فرق کنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بعد ۲۸ سال ولی بالاخره میشناسیشون دیگهتاثیری هم که یه حرف و یه رفتار رو یه بچه ۱۵ ساله میذاره با تاث ...

من خودم شکننده ترم 

تو 15 سالگی فکر نمیکردم 28 سالگی ایم انقدر شکننده باشه

چرا؟ 

چون خیلی دورم از جیزایی که میخام 

هزار تا فکر دارم 

نمیدونم مهاجرت کنم یا بمونم... 

دغدغه ی فکری ایم شدید بالاعه

و شغلی هم ندارم. 

تایپیک ها مربوط به یه نفر نیست.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خودم شکننده ترم تو 15 سالگی فکر نمیکردم 28 سالگی ایم انقدر شکننده باشهچرا؟ چون خیلی دورم از جیزای ...

خب پس کی میخوای اقدام کنی؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خب پس کی میخوای اقدام کنی؟

واسه کدوم اش؟ 

باورت میشه با ارشد دارم برای کار اقدام میکنم هیچ خبری نیست

برای جاهای دولتی میخونم و قبول نشدم تا الان. 

ازواج امم جور نمیشه.... 

دیگ چیکارکنم 

خودمم فرسوده شدم 

واسه کدوم اش؟ باورت میشه با ارشد دارم برای کار اقدام میکنم هیچ خبری نیستبرای جاهای دولتی میخونم و قب ...

سردرگمی تکلیفت با خودت مشخص نیست

نمیدونی کار میخوای ازدواج میخوای چی میخوای

یه دونه هدف مشخص کن واسه اون تلاش کن

بعدم دیدی ارشد جواب نداد؟ به درک

برو جاسوییچی درست کن بفروش! ولی یه کاری بکن

از این راکد موندن در بیا

ماهی ۷ تومن ۸ تومن کار کن ولی بکن

شکننده ای چون خودتو شکست خورده میبینی در صورتی که اصن اقدام نمیکنی که برسی بخ خواسته هات

سردرگمی تکلیفت با خودت مشخص نیستنمیدونی کار میخوای ازدواج میخوای چی میخواییه دونه هدف مشخص کن واسه ا ...

من با معدل 19و نیم ارشد نمیتونم تن به هر کاری بدم

با خاستگار هایی که کمشون مدیر بودن نمیتونم به کمتر از اون قانع شم... 

بهترین دانشگاه بهترین رشته خوندم اما فعلا کارمو پیدا نکردم 

من با معدل 19و نیم ارشد نمیتونم تن به هر کاری بدمبا خاستگار هایی که کمشون مدیر بودن نمیتونم به کمتر ...

غرور زیادت جلو پیشرفتتو گرفته

به این فک کن الان یه کارگر بی سواد رستوران داره حداقل ۱۰ تومن ماهی در میاره تو اونم در نمیاری

نمیدونم منتظر معجزه ای شاید

غرور زیادت جلو پیشرفتتو گرفتهبه این فک کن الان یه کارگر بی سواد رستوران داره حداقل ۱۰ تومن ماهی در م ...

غرور نیست 

غرور این که تو نداشته باشی و ادعات شه 

من ازمون هامو با یه نمره ی ریز رد شدم همین 

اگر قبول نشم آزمون هامو واقعا میرم مهاجرت میکنم

غرور نیست غرور این که تو نداشته باشی و ادعات شه من ازمون هامو با یه نمره ی ریز رد شدم همین اگر قبول ...

ببین

نمیگم نداری

موقعیت داری ولی فکرت بسته ست

دیگه الان هر کیو ببینی ارشد خونده دیگه

تو منتظری کار دولتی گیر بیاری شوهر مدیر گیر بیاری به پاس اینکه ارشد داری، اوکی ولی مدرکت کافی نیست واسه به دست اوردن این

بعد از اون طرف سردرگمی فقط

بعدم سنت داره واسه مهاجرت میره بالا چند تا کشور مگه ۳۰ سال به بالا رو پذیرش میکنن؟

یعنی میخوام بگم کاری میخوای بکنی الان باید بکنی

نه اینکه حالا بشینی گیر این باشی که مادرم چی گفت برادرم چی گفت 

ببیننمیگم نداریموقعیت داری ولی فکرت بسته ستدیگه الان هر کیو ببینی ارشد خونده دیگهتو منتظری کار دولتی ...

خوب الان تو میگی چیکار کنم؟ 

پلن بده بهم 

برای ازواج ام و کارم

خوب الان تو میگی چیکار کنم؟ پلن بده بهم برای ازواج ام و کارم

پلن اینه که اول بری سراغ کار 

من میگم خیلی سخته ادم بپذیره مسیری که اومده اشتباه بوده، ولی از یه جا به بعد فقط از نظر زمانی ضرر میدی، اشتباه اشتباهه دیگه

باید تموم شه

یا توی یه فیلد مشابه برو کار کن

یا یه کار جدید شروع کن نگو شان من برنمیداره این کارو بکنم

یه چیزی یاد بگیر 

یا نه اصن خدمات بفروش به مردم

خودت بهتر میدونی

بین ازدواج و مهاجرت هم باید یکیو انتخاب کنی، الان سمت ازدواج بری توی گیر و دار ازدواج مهاجرت میماله چون فکرم نکنم افراد زیادی باشن شرایط مهاجرت داشته باشن و قبول کنن به محض ازدواج کردن باهات بیان هر جا که میری

اگه داستان ازدواجه که واقعا نمیشه پلنی بهش داد من خودم ۲۹، ۳۰ سالم بود ازدواج کردم ولی سه سال قبلش با طرف بودم میشناختمش از این جهته که میگم نمیشه بی گدار به آب زد

ولی برای مهاجرت کارای زبانت مطرحه و تحقیق واسه مراحل کاریت و ایمیل زدن و غیره

مثلا فک کن بتونی تحصیلی بری اونجا ادامه تحصیل بدی اونجا بتونی کار کنی

بعضی کشورا تا ۴۰ سال پذیرش تحصیلی دارن

اگرم هیچکدوم اینا رو نمیخوای

واقعا صرفا الان استقلال مالیته که خیلی پررنگه و باید به دستش بیاری

میخوای ایران بمونی؟ خیلی هم عالی ولی باید پول در بیاری

خودتو محدود به چهارچوب ذهنت نکن

پلن اینه که اول بری سراغ کار من میگم خیلی سخته ادم بپذیره مسیری که اومده اشتباه بوده، ولی از یه جا ب ...

ببین خیلی دنبال کار رفتم نبوده 

بخش خصوصی شهر من ضعیف 

وگرنه کار و خودمم دوس دارم برای دست گرمی یه چیزی باشه 

مهاجرت برای من نزدیک تره اصلا دور نیست 

فقط یه مدرک ایلتس میخان ک دارم براش آماده میشم 

اتفاقا خاستگار های من همه اشون قصد مهاجرت داشتن 

حالا از این گذشته، برای خودمم دور نیست چون مقاله و نمره و دانشگاه ام خیلی خوبن

ازواج هم باید پیش بیاد 

پیش نیامده 

اما برای کار واقعا درسته که باید شاغل باشم.... اما کاش پیدا بشه دیگه 

پلن اینه که اول بری سراغ کار من میگم خیلی سخته ادم بپذیره مسیری که اومده اشتباه بوده، ولی از یه جا ب ...

برای ازواج نمیشه پلن ریخت 

من مهاجرت هم اگر میکنم بخاطر شرایط ایرانه 

دکترا بخونم اینجا ارزش نداره خارج حداقل ساپورت مالی میکنن اولا ثانیا برای شغل دیگ مشکل ندارم بعد دکتراش. 

و دقیقا به این علت مهاجرت میکنم ک اذیت ام تو خونه