2777
2789
عنوان

بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 748 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام من الان ۱ هفته بیبی میزنم مدام هاله میفته ۵.۶ روز دیگه وقت پریودمه آیا من باردارم یا نه ۵.۶ تا بیبی هاله افتاد تو این چند روز همون لحظه نیفتاد بعد چند دقیقه افتاد 

Saami44 نه عزیزم اولین بار بود اقدام میکردم من روز سیزدهم خیلی ترشح داشتم همون شب اقدام کردم دوشنبه بود چهارشنبه حالم بد شد اومدم خونه بیبی زدم هاله افتاد بعد از چند دقیقه دیدم از اون روزم کمر درد زیر دلم سینه درد دارم به نظرتون برم آزمایش نشون میده سه شنبه هفته دیگه باید پریود بشم امروز صبحم هاله افتاد ولی کمرنگ

Saami44 نه عزیزم اولین بار بود اقدام میکردم من روز سیزدهم خیلی ترشح داشتم همون شب اقدام کردم دوشنبه ...

ب نظرم عجیبه آخه بیبی چک اینقدزودنشون نمیده عزیزم.اگ بتونی صبرکنی ک ازموعدت بگذره بهتره

خدایاشکررررت  
ب نظرم عجیبه آخه بیبی چک اینقدزودنشون نمیده عزیزم.اگ بتونی صبرکنی ک ازموعدت بگذره بهتره

همه میگن لقاحت زود گرفته خیلی درد دارم هفته دیگه میرم آزمایش سرماخوردم دیشب رفتم دکتر گفتم بهش گفت بیبی مثبت بشه مثبته دیگه شما چیکار کردی بیبیت دوباره هاله افتاد یا نه؟؟؟؟؟

همه میگن لقاحت زود گرفته خیلی درد دارم هفته دیگه میرم آزمایش سرماخوردم دیشب رفتم دکتر گفتم بهش گفت ب ...

ان شاالله ک خیره عزیزم.من آزمایش بتادادم مثبت بود

خدایاشکررررت