2777
2789
عنوان

برای کمر درد تشک طبی بهتره یا طبی فنری هر کس یه چیزی میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 1295 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودتون دارید ؟ یا از بقیه شنیدین ؟

ما هم رو طبی فنری خوابیدیم هم طبی پاکتی

جفتشون خوبن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یعنی یک شب خوابیدن یا مدت زیادی ؟

زیاد

البته اینو بگما،طبی پاکتی کیفیتش بهتر از طبی فنریه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

ممنونم خوب یعنی همون طبی فنری نمیشه چون فنر داره بالاخره

نمیدونم راستش

اسمش سوپره

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
طبی پاکتی کدوم میشه؟؟ آخه من طبی فنری شنیدم و طبی خالی

طبی پاکتی فنراش از هم منفصلن و بادوام تره،و وقتی همسرتون وول میزنه خواب شما خراب نمیشه

طبی پاکتی فنراش از هم منفصلن و بادوام تره،و وقتی همسرتون وول میزنه خواب شما خراب نمیشه

اها یعنی همون فنر منفصل 

یعنی  طبی ها هم که سفتن بازم فنر دارن ؟ اون طبی ها که اصلا فنر ندارن چی ؟ 

اها یعنی همون فنر منفصل یعنی طبی ها هم که سفتن بازم فنر دارن ؟ اون طبی ها که اصلا فنر ندارن چی ؟

آره فک کنم همه سفتا فنر دارن

اونایی که فنر ندارن زود گود میشن و خوب نیستن واسه کمر

ممنونم خیلی لطف کردین. شرمنده گفتین مارک خوشخواب طبیش خوبه ؟؟

خواهش

طبی فنریش خوبه

طبی ساده اش رو نداشتم،نمیدونم.

بالین واقعاً عالیه! تشک طبیشون یک ماهه استفاده میکنم و خیلی راضی هستم هم خوابم بهتر شده، هم دیگه اون دردهای قدیمی تو کمرم نیست. قیمتش هم نسبت به کیفیتش کاملاً منصفانه بود.اینم آدرس سایتش:

balinsleep.com