2789

داشتم میرفتم بیرون با خودم گفتم من که جایی رو ندارم برم واسه همین الان اومدم اتاقم درم قفل کردم حالا این داداشه احمقم اومده دمه در همش میگه ببخشید من دوست دارم و... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

داشتم میرفتم بیرون با خودم گفتم من که جایی رو ندارم برم واسه همین الان اومدم اتاقم درم قفل کردم حالا ...

پس داداشت دوستت داره . همیشه بین خواهر و برادرا دعوا میشه ولی در ظاهر هست و قلبن همدیگه رو دوست دارن .

همش دارن بهم میگن من اوضاع زندگیشون رو بهم ریختم بعد از اون قضیه که داداشم میخواست یه بلایی سرم بیار ...

واقعا بعضی از خانواده هارو پدر و مادر منظورمه نمیشه درک کرد خودشون زاییدن خودشونم فاز برداشتن

به نظرت یه چوبو برداره بکوبه به پات شوخیه؟

تفاوت سنی زیادی ندارید پس رو نده بهش که سوارت بشه

و اینکه بین همه خواهر و برادرا دعوا میشه بعدش اشتی میکنن من خودم با ابجیم هزار و یک حرف می‌زنیم همو کتک می‌زنیم بعد چند ساعت یکی طرف صحبت و باز می‌کنه و انگار نه انگار دعوا شده

واقعا بعضی از خانواده هارو پدر و مادر منظورمه نمیشه درک کرد خودشون زاییدن خودشونم فاز برداشتن

عزیزم مشکله من اینه که من دخترم اگه من اینکارو با داداشم میکردم مامان بابام منو از خونه بیرون میکردن ولی اون پسره گلشونه وقتی بزرگ بشه میتونه کار کنه خرجشون رو بده ولی من نه

عزیزم مشکله من اینه که من دخترم اگه من اینکارو با داداشم میکردم مامان بابام منو از خونه بیرون میکردن ...

آره به همین خیال باشن همه پسرا که اینجوری نیستن 

بعضی عاشون ازدواج کنن پشت سرشونم نگاه نمیکنن 

کاش خانواده ها بفهمن دختر موندگاره نه پسر 

تو هم خودتو سر اینجور چیزا نابود نکن روحیه اتو خراب نکن به فکر خودت باش حالا که میبینی کسی هواتو ندارع خودت هوای خودتو داشته باش