2821
2789
برا دیدن کسی که مدت هاس منتظرم و به فروش رفتن خونه ارثی چی بخرم؟

سخت شد که نمیدونم 

برای دیدن فک کنم یه عطری چیزی بخر که براش کادو بدی

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا انقد دوس دارین برا هرچیزی دلیل و مدرک بیارین حالتون با هرچی خوب میشه انجامش بدین بنظرم (به شرط ا ...

13 صفر یه روزه مثل روزهای دیگه..این ایمان و باور قلبی افراد هست که باعث میشه به آرزوشون برسن.وگرنه هر روز میشه به نیّت رسیدن به چیزی وسیله ای رو خرید.

اگه هم به نیّتمون نرسیدیم به خاطر اینه که یا واسش تلاش کافی نکردیم و یا خدا واسمون نخواسته.

همه ی روزهای سال واسه آرزو کردن قشنگه.🌹

خرافاتی تر از ایرانیا وجود نداره

بیچاره هاساده هستن فکرمیکنن هرچیزی که بقیه میگن راسته 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
سکه پارسیان واسه چی

میگن طلا خریدن و سکه و اینا خوبه 

خواستم بدونم بعدا بخوام بفروشم سود میکنم

فال میخوای این کانال روبیکا رو دنبال کن falfatima 🧸 یه سکوت معنادار بهتر از حرفای بی معنیه ..! 🦋️ شازده کوچولو: چرا خاطرات خیلی بی رحمن؟ روباه: چون دستتو میگیرن و میبرن به روزایی که هیچوقت بر نمیگردن :) 🦊🧝🏻🍂

میگن طلا خریدن و سکه و اینا خوبه خواستم بدونم بعدا بخوام بفروشم سود میکنم

اره ولی بلند مدت 

بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشم‌میخورن
بیچاره هاساده هستن فکرمیکنن هرچیزی که بقیه میگن راسته

فکر کن طرف خودکار میخره که تو امتحانات قبول بشه

یا اسباب بازی میخره بچه دار بشه. بابا خواهرم تو بدن تو و همسرت مشکل هست که باردار نمیشی. باید دکتر بری نه اینکه پستونک بخری

عید آن رو مبارک بادم، که تو آبادی و من آزادم..🕊️

فکر کن طرف خودکار میخره که تو امتحانات قبول بشهیا اسباب بازی میخره بچه دار بشه. بابا خواهرم تو بدن ت ...

همینوبگو .اینابقیه ی روزای سال روول کردن وچسبیدن به ۱۳صفرومیخوان اینجوری حاجت روابشن 

نمیدونن همه چیزدست خداست وبایدازخداخواست

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤