2777
2789

بیحسی اپیدورال هس ولی پولیه باید قبلش بگی

و اینکه نمیدونم دولتی اینکارو انجام میده یا نه

ولی واقعا درد زایمان طبیعی رو کم میکنه 

کاش منم طبیعی زایمان میکردم لعنت ب سزارین 

💚🤍❤️

من از سزارین می‌ترسیدم و در آستانه ی چهارمین زایمان طبیعی هستم 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من طبیعی بود خدای فقط چند ساعت درد داره ولی بعدش هیچ دردی نداری . اگه درشت باشی خیلی راحت زایمان میکنی یه هم تختی داشتم ۱۷۵ قدش بود شاید ۸۰ کیلوم میشود انقدر راحت زایمان کرده بود میگفت فقط یه ساعت درد داشتم زور زدم بچه اومده من ساعت ۱۰ صبح تا ۵ درد کشیدم تااومد من خیلی ضعیف بودم

خدا جونم خیلی دل تنگ روزهایم ک اصلا قدرشونو ندونستم بیرون رفتنهای بی دغ دغه دورهمی های دوستانه اخ چه روز های داشتم هرروزم تنوع بود ولی متاهلی ک فک میکردم خیلی خوب میشه دقیقآ بر عکس شد ن تفریحی ن بیرون رفتنی خستم دل تنگ مجردیم😭😭😭

برگردین عقب سزارین و انتخاب می‌کنید یا طبیعی

من طبیعی دوست داشتم انتخابم تو زایمان اپل طبیعی بود ولی متاسفانه کرونا گرفتم موقع زایمان درگیری شدید ریه و تب شدید و جنین تو شکمم ضربان قلبش نامنظم شد اورژانسی سزارین شدم 

دومین بار هم خواستم طبیعی زایمان کنم وی بک بهش میگن دهانه رحم تا ۴۰ هفته باز نشد و باز سزارین شدم 

سنم کمه بدنم حیفه جایه بخیه روش بمونه

من ۲۰ سالمه سزارین شدم برگردم عقب ۱۰۰ بارم بازم انتخابم سزارینه  فک میکنی جای بخیه رو واژن نمیمونه تازه بدنت گشاد میشه از ریخت میوفته بخیه شکم اگه دکترت ماهر باشه اصلا مشخص نمیشه مال من اصلا معلوم نیست ی رد سفید نازکه

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
2790
2778
2791
2779
2792