خودمم ناامیدم واقعا.😢 دلم شکست. توی ختم منتظرای نی نی شرکت کردم. الان همشو باگریه خوندم
نا امید نباش گلم توکلت به خدا باشه . خداروشکر کن که سالم هستی میتونی بدون مشکل نی نی دار بشی . تو اگه جای من بودی چه میکردی با اون حال که بیمارم مشکل کلیه دارم امید دارم 😢😢😢
تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
منم خیلی مثل تو بودم..ولی ته دلم قرصه که خدا خودش میدونه کی بده..چرا به زور از خدا بخوام که به راحتی ...
هرماه اینارو به خودم میگم. حتی توی دعاهام اصلا نمیگم خدا بهم بچه بده. میگم اگه به صلاحمه به وقتش بچه ی سالم و صالح بهم بده. ولی هرماه دم پریود دیوونه میشم.😐
روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
عزیزم من ۲۶ پری دیدم..روز پری و فرداشم دیدم..دیشب و امروز تبدیل شدن به خون و پریود شدم😔😔😔
انشاالله دوتاییمون بیاییم تاپیک بزنیم بارداریم🙁
باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.