2777
2789
عنوان

گیسوووو بیا😢😢😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 897 بازدید | 60 پست
عزیزدلم ،،انشالله به حق حضرت علی اصغر (ع)، خیییلی زود دامن تو و همه منتظر ا سبز میشه.. ❤️❤️

الهی آمین ❤

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
خودمم ناامیدم واقعا.😢 دلم شکست. توی ختم منتظرای نی نی شرکت کردم. الان همشو باگریه خوندم

منم خیلی مثل تو بودم..ولی ته دلم قرصه که خدا خودش میدونه کی بده..چرا به زور از خدا بخوام که به راحتی هم ازم بگیرش؟بسپار بخدا

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها من نتم ..دارم اسم بچه مو انتخاب میکنم..۱ قلم و کاغذم جلومه..دارم قشنگا رو با معنی مینویسم🤐😂 ...

به ما هم تحقيقاتتو بگو تو انتخاب ما هم كمك بشه

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
به ما هم تحقيقاتتو بگو تو انتخاب ما هم كمك بشه

من فعلا مانی و آنیتا رو انتخاب کردم..ایراین و اصیل

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من فعلا مانی و آنیتا رو انتخاب کردم..ایراین و اصیل

مانی ❤❤❤قشنگه

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
خودمم ناامیدم واقعا.😢 دلم شکست. توی ختم منتظرای نی نی شرکت کردم. الان همشو باگریه خوندم

نا امید نباش گلم توکلت به خدا باشه . خداروشکر کن که سالم هستی میتونی بدون مشکل نی نی دار بشی . تو اگه جای من بودی چه میکردی با اون حال که بیمارم مشکل کلیه دارم امید دارم 😢😢😢

عزیزدلم ،،انشالله به حق حضرت علی اصغر (ع)، خیییلی زود دامن تو و همه منتظر ا سبز میشه.. ❤️❤️

الهی امین❤

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
نا امید نباش گلم توکلت به خدا باشه . خداروشکر کن که سالم هستی میتونی بدون مشکل نی نی دار بشی . تو اگ ...

منم پلی کیستیکم

روی پیشونی فرشته ها نوشته، هرکی دختر داره جاش وسط بهشته👧👧👧😍😍😍😍😍😍 شکرت خداجونم بخاطر هدیه ای که بهم دادی❤❤❤
منم پلی کیستیکم

خیلی ها بودن با پلی کیستیک باردار شدن عزیزم فقط صبور باش انشالله این هفته تاپیک بزنی بارداری ❤❤

منم خیلی مثل تو بودم..ولی ته دلم قرصه که خدا خودش میدونه کی بده..چرا به زور از خدا بخوام که به راحتی ...

هرماه اینارو به خودم میگم. حتی توی دعاهام اصلا نمیگم خدا بهم بچه بده. میگم اگه به صلاحمه به وقتش بچه ی سالم و صالح بهم بده. ولی هرماه دم پریود دیوونه میشم.😐

هرماه اینارو به خودم میگم. حتی توی دعاهام اصلا نمیگم خدا بهم بچه بده. میگم اگه به صلاحمه به وقتش بچه ...

انشاالله به زودي زود خدا بهت ب ني ني خوشگل ميده

https://t.me/arosakemashhad  به كانالم لطفا سر بزنيد🌺
عزیزم من ۲۶ پری دیدم..روز پری و فرداشم دیدم..دیشب و امروز تبدیل شدن به خون و پریود شدم😔😔😔

انشاالله دوتاییمون بیاییم تاپیک بزنیم بارداریم🙁

باورکنید فمنیست مفهموش مردستیزی نیست.مفهموش برابری حقوق زن و مرد در هر زمینه ای اعم از جنسیتی،اجتماعی،سیاسی و شخصی،شکستن بندهای جامعه مرد سالاری و مرد محوره..(بانوی فمنیست ایرانی داری اشتباه میزنی)البته برخیا🤔🤔🤔😘😘😘مفهوم زن بودن اسارت نیست.