2777
2789
عنوان

سنگ لوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 20 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بخدا 😞 فکر کنم خدا این چیزا رو بین بنده ها پخش میکرده منه خاک بر سر یبوست داشتم دراز کشیده بودم دسش ...

نباید بخندم😂😂😂😂اخه حتی درگیر اینم هستم.کلا تا قبل تموم شدن کنکور یه شخص سالم بودم که فقط کم خوابی داشت و عصبی بود.بعد اون وزنم داره زیاد میشه مریضیا سلام میکنن اصلا یه حالیه

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...

نباید بخندم😂😂😂😂اخه حتی درگیر اینم هستم.کلا تا قبل تموم شدن کنکور یه شخص سالم بودم که فقط کم خواب ...

برا منم ی چند ساله همه چی ریخته بیرون 😂☹️

اگ یکی دوتا بودن میرفتم درمان میکردم پیگیر میشدم ولی زیادن ولش 

دارن میزان فک کنم 

برا منم ی چند ساله همه چی ریخته بیرون 😂☹️اگ یکی دوتا بودن میرفتم درمان میکردم پیگیر میشدم ولی زیادن ...

الهی:))))😂ایشالا معجزه فقط

آغاز سفرهای نوشتن یک نویسنده از دل شکستن ها آغاز میشود...جایی که فریادش را فقط قهرمان قصه میشنود و اشک هایش بر قافیه های شعر میرقصد...