2777
2789

من گوش میدم اگه خواستی خوابتو تعریف کنی من تا آخر گوش میدم✨🍓🫂

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من گوش میدم اگه خواستی خوابتو تعریف کنی من تا آخر گوش میدم✨🍓🫂

اصن یادم نیس چی بود ولی چون خانوادم توش بودن اذیتم مثه فیلمی بود ک دیده بودم جدیدا خشن بود خیلی 🥲 میدونم ماله همون فیلمس ولی باززز

عمه ام یتیمه با نامزداش یه ماهه قهره بعد دعواشون الان خانوادگی بعد یه ماه اومدن سراغش برای عذر خواهی ...

بسلامتی😬 من تنها نیستم وسط آبجیو مامانم دراز کشیدم😂

بچه تر که بودم هر وقت بی خوابی میزد به سرم یا دست مادرم که خواب بود و می‌گرفتم یا اکثرا دست میزاشتم رو سینش 😂 میگفتی تو مال منی مراقب منی اون یکی هم ماله زهرای(خواهرم) ولی به شدت جواب بود درجا خوابم میبردا😁😂😂

اصن یادم نیس چی بود ولی چون خانوادم توش بودن اذیتم مثه فیلمی بود ک دیده بودم جدیدا خشن بود خیلی 🥲 م ...

عزیزم 🫂

؛ خواستار پایان محکوم به ادامه🫠✨🌱من فرزند کوروش هستم فرزند شاه جهان هستم .. "من نور دخت پارسی ام " نگه دار بیان "فارسی ام" اهورایی ام " ارژند پاکمانی ام " شاه بیت خوارم .. "بانوی داورم" وارث کمال آرش ام "خون رگ سیاوشم" فرزند فاتح بابل ام .. "پارت ام .اشکانی ام .ساسانی ام " من دختر ایرانی ام ..

بچه تر که بودم هر وقت بی خوابی میزد به سرم یا دست مادرم که خواب بود و می‌گرفتم یا اکثرا دست میزاشتم ...

خودمم همینجور بودم نزدیکشون ک بودم نمی‌ترسیدم الان چون تو خابم بودن ترسیدم یکم میترسم😂

یه بار من تو نی نی سایت،  همچین گروهی بود عضو شدم بعد دیدم خواهرشوهرمم عضو همون گروه شد ، تا چهل روز تموم بشه همش می ترسیدم که مبادا منو بشناسه ، سریع تا شناختمش اسم کاربری ام عوض کردم اون منو نشناخت‌! 

تازه فهمیدم تو نی نی سایت عضوه!  دیگه همچین ریسکی نمی کنم! 

الهم عجل لولیک الفرج