2777
2789
عنوان

فردا چی می‌خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 56 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلاً ی چیزی بگیر که تو زندگی مشترک لازمه تو خونه خودت استفادش کنی

فکر خوبیه😍😍😍

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

ممنون از تاپیک خوبت هرکی پستمو میبینه دعا کنه که منم سال دیگه اینموقع به حاجتم رسیده باشم اصلا یادم ...

امروز ینی ۱۳ صفر اگه میخای پولدار بشی مثلا ی تیکه طلا اگه خونه دار مثلا ی جا کلیدی ک نماد خونه دار شدن بگیری نیت کنی تا سال دیگه این موقع بهش میرسی

عع :/ من فکر می کردم 18 صفر اون هفته یکشنبه رفتم خرید کردم الان فرداس؟

اره عزیزم الان ۱۳صفر، ۱۸اوت هستیم

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

آقایون داداشا 

یکی راهنمایی میکنه واسه هر خواسته ای چی باید گرفت

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

بگو چ خاسته ای داری تا راهنمایی کنم

اول عشق 

دوم برکت غذایی و پوشاکی

سوم دل ربا تر شدن

هفت تیر شیش تا تیر داره هفتمیش خودتی!🔥 پیامم رو دیدی ی صلوات مهمونم کن🧡 محتاج دعای نی نی سایتیا💋💋💋 تاپیک های قبل ۱۴۰۴ به من تعلق ندارد

اول عشق دوم برکت غذایی و پوشاکیسوم دل ربا تر شدن

عشق اگه منظورت همون ازدواج یک چیز بگیر که جفت باشه یا قلب توش داشته باشه

برکت غذا و پوشاک که میشه همون رزق و روزی که میشه ی تکه طلا یا سکه چند سوتی بخری و...