2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

هرگز، خط قرمزمه مشروب و دود ، البته که شکر خدا همسرم اهل این چیزها نیست،و هر موقع هم اینکارو کنه از ...

سخته منم خیلی بدم میاد چطور میشه به طرف بگی نخوره😭

درد را باران نمیشورد ولی.... زیر باران زیر باران گریه کن

نه...برای من این مسئله مذهبی و غیر مذهبی نداره...این ماده سمه سم....

رونالدو هم نمیخوره چون میدونه چه سمیه....

از یه دکتری پرسیده بودن خوردن چه مقدار از چه نوع مشروب رو توصیه میکنید گفته بود هیچ مقدار از هیچ نوع

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

سخته منم خیلی بدم میاد چطور میشه به طرف بگی نخوره😭

خب مستقیم بگو این خط قرمزم هست ، بین من و مشروب یکی رو انتخاب کن، راحت و صریح و رک حرفتو بزن، همون اول حرفتو بزنی بهتر از چه کنم چه کنم های بعدیه

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه...برای من این مسئله مذهبی و غیر مذهبی نداره...این ماده سمه سم....رونالدو هم نمیخوره چون میدونه چه ...

من روی سیگار و قلیون هم حساسم

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

بله درسته😭

نباید ازدواج کنین ولی امر به معروفش کنین و جواب بده اوکیه. 

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

پس بیخیال شو .باهم نمیتونین کنار بیارن .سر مسائل عقیده ای .اون از خط قرمز هایی که تو زندگیت داری رد ...

ممنون😭

چیکار کنم اخه🥺😭

اعتقادات دینی‌ش چطور هست ؟؟ با دلایل قانع کننده قانعش کنین که مشروب خوب نیست .. بهش بگین قانع کننده ترین دلیلش اینه که تو داری از دستور (خدا) سرپیچی میکنی .. خدااا .. میفهمی یعنی چی ؟؟ تو اگه ینفر بیاد کنارت روت نمیشه مخالفش رفتار کنی .. بقول آقای بهجت همین که میبینی خدا دارد تو را می‌بیند برای گناه نکردن کافی است . (من اینو به هر کی گفتم دلش لرزید )جدای این حرفا .. مشروب مضرات زیادی داره 

اول فکر کنید حرفتون دل کسی رو نمیشکونه،با تحقیق بهش رسیدین،بعد بیان کنید، یا میتونید حرفتونو بزنید ولی بعدشم بگین مطمئن نیستم ازش،برای اثباتش مصر نباشید...ببینین اطلاعاتتون کامله بعد مسخره کنید که اینجوری خودتون از همه مسخره ترین ،آها و باشه و خیلی تاثیرگذار بود و فحش و توهین برای وقتایی که کسی کم میاره از مسخره ترین چیزاست برام،بچه هم ندارم اون تاپیکا و نظرات اولم از سال 99 مال دوران تقریبا جهالتمه ک خیلی اسکل بودم،دوتا کاربری دارم..و یه خواهش عاجزانه اگه اعتقاد داری یه دعایی برای ما بکن یه صلواتی بفرست مهربون..تو تاپیکایی که بنظرتون مفیدن تگم کنید،اتفاقااا با هر عقیده ای هزاربارم شده ریپلایم کنید،دوست دارم بحث کنم و با دیدگاهای مختلف اشنا شم ، اشتباهی ازم سر زد با تاکید دوباره یه ادم معمولیم ، هیچ ادعاییم ندارم شایدم حتی همه مشکل از خودمنه

اعتقادات دینی‌ش چطور هست ؟؟ با دلایل قانع کننده قانعش کنین که مشروب خوب نیست .. بهش بگین قانع کننده ...

عزیزم شما خانم هستی؟ میتونم درخواست بدم بهتون؟🥺