2777
2789
دلت آروم عزیز من. نور به قلبت. یه جا غم بارشو از روی دوشت برمی‌داره. ازش فرار نکن. پدرت بغل خداست؛ د ...

ممنون

نمیخوام غمش سبک شه، تنها چیزیه که از پدرم برام مونده

انشاا... جای بابام بهترین و بالاترین منازل بهشت باشه

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم.میشه بیشتر راجع به فنی حرفه ای توضیح بدی.کلاس هاش و ...

من رفتم  بافت مو

‌که هم عملی یاد بگیرم هم مدرک فنی حرفه ای بگیرم 

معمولا خیلی از کاراموزا برای یادگیری ارایشگری 

حالا میکاپ،ارایش صورت،بند،ابرو،پاکسازی صورت،پیرایش صورت،اکسشن مژه، و.... میرن ارایشگاه، ارایشگاه ها فقط عملی یاد میدن و مجوز دادن مدرک رو ندارن همونطور که یه سری از خیاط ها فقط عملی یاد میدن و اجازه ندارن که مدرک بدن 

ولی من میرم اموزشگاه که اونجا فقط فقط کاراموز هست

کتاب های فنی حرفه ای رو فقط مدیر اموزشگاه میتونی برای کاراموزهاش بخره یعنی یه ارایشگر نمیتونه بره فنی حرفه ای کتاب بخره چون مجوز نداره همینطور یه خیاط هم نمیتونه چون مجوز نداره 

من حتی سوال کردم میشه خودمون کتاب رو بخریم و بریم ثبت نام کنیم فنی حرفه ای؟

که یه چنین چیزی امکان پذیر نبود

همیشه چیزهایی هست که اتفاق میوفته و گله می‌کنیم ولی باید اتفاق بیوفته و اتفاقا به نفع ادماست. بیا تق ...

همیشه میگم خدایا شکرت راضیم به رضای خودت ولی دور از جونتون دو از عزیزاتون درد بی درمون فقط داغ عزیز

بزن طرح اکرام کمیته امداد میتونی بری یه بچه انتهاب کنی و فعلا دورادور حامی یه دختر باش

سلام. بله درست میگید الان با خواهرم همین کارو انجام دادیم ولی به سرپرستی نمیدن

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.

اولین دغدغم تاپیکی ک زدم(طلاهام ک گم شدند)دومین دغدغم اینک ایرانخودرو نوشتم الان فهمیدم قرعه کشی هست ...

وای دغدغه منم همینه بزرگ بشه دهن لق نشه چون شوهرم دهن لقه همه چیو میره به خانوادش میگه

بچه دار شدن .‌..

اگه اضافه وزن داری وزنتو بیار پایین شبا پیاده روی یه ساعته روزا کارکردن تو خونه ماساژ زیر شکم قسمت تخمدان و رحم با روغن سیاهدونه اصل شوهرت هم ازمایش بده و قرص سلن پلاس و فولیک اسید بخوره توهم قرص فموبرا و روفولیک از هرکدوم روزی یکی بخور دکتر امیری تهران هم بهترین دکتره اگه میری پیشش نتیجه میگیری پودر لقاح با عسل هم به شوهرت بده صبح ناشتا و قبل از رابطه

خوب دلیلش چیه چرا اینطوری میگه؟

ما قبلا مستاجر بودیم الان یکساله زیر زمین خونه برادرم هستم کرایه نمیدم خودم میرم سر کار درامدم کمه زیاد نمیتونم خواستهاشو برآورده کنم برا همین خیلی ناراحته میگه چرا منو بدنیا اوردی چرا باید تو زیر زمین زندگی کنیم.بخاطر وضعیت زندگیمون هیچ دوستی نداره میگه خجالت میکشم

برای شادی روح عزیزم میشه صلوات بفرستی ..ممنون میشم
ما قبلا مستاجر بودیم الان یکساله زیر زمین خونه برادرم هستم کرایه نمیدم خودم میرم سر کار درامدم کمه ز ...

بچه ها ی الان دقیقا همینطور هستن 

بزرگترین باری که کودک باید بدوش بکشد، زندگی نزیسته والدین است.