2777
2789
عنوان

سندروم باند امنیوتیک

1658 بازدید | 13 پست

دوستانی که از باند امنیوتیک در دوران بارداری تجربه ای دارن بیان بگن و مادرایه بارداری که با این مشکل مواجه هستن رو از نگرانی در بیارن

هیچ چیز بالاتر از خدا نیست خدایا فقط تورو دارم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام الان پسرم سالم و یکسال و نیمه هست 

من هفته ی بیست برای چک کردن هماتوم ( خون لخته شده پشت جفت ) سونو کردم و گفتن آمینیوتیک بند دیده شد 

وحشتناکترین حرفی بود که میتونستم تصورش و کنم 

تا هفته ی سی و پنج هر بیست روز میرفتم دکتر سونوگراف تا ببینم بچه درگیر شده یا نه 

این باند یه رشته ی ازاد شده از کیسه ی دور بچه هست که از هر پانزده هزارتا زن یک نفر اون و تجربه میکنه و اصلاااااا دلیلی نداره و من توی زایمان سومم متوجه شدم همچین چیزیو 

کلا جواب تمام دکترها توکل کن به خدا هست و کاری پیش نمیاد از دستشون 

یه دکتر شمشیرساز نامی هست که گویا پدرشون هم توی بیمارستان مهراد و دی سزارین میکنن ایشون از تگزاس آمریکا میان و توی بیمارستان امام خمینی تیمی دارن که بتونن روی جنین عمل انجام بدن 

من باهاشون صحبت کردم گفتن بچه تا ۴۰ درصد زنده میمونه چون رحم و کیسه همه سوراخ میشه و منم قبول نکردم و فقط از خدای مهربونم خواستم که بچم و سالم بهم بده که خدارو شکر اجابت کرد دعاهام و 

من الان در هفته ي ١٨ هستم و تازه يك هفته هست كه متوجه شدم با اين موضوع درگير هستم  دكتر سونوگر ...

سلام از تاپیک شما ۳ ساله میگذره اگه هنوز عضو سایت هستین لطفا تجربتونو دراختیار مام بزارین . منم تو ۱۸ هفته هستم و گفتن باند امنیوتیک تو ساک به قطر ۴ میلیمتر داری . گفتن باید بیخیال باشی توکل بخدا . اما نمیشه هم بهش فکر نکردم خدایه نگرده بچه ناقص دنیا بیاد 

سلام الان پسرم سالم و یکسال و نیمه هست  من هفته ی بیست برای چک کردن هماتوم ( خون لخته شده پشت ...

عزیزم چند تا باند تو ساک داشتین من یه تک باند به قطر ۴ میلیمتر دیده شدی سمت راست ساک اما از بچه فاصله داره . موندم چکار کنم دکتر مشهد کجا میشه کی برم برا مشکلم . دارم میمیرم از لسترس خواعش میکنم کسی تجربه ای داره بگه بچه سالم بوده 

من الان در هفته ي ١٨ هستم و تازه يك هفته هست كه متوجه شدم با اين موضوع درگير هستم  دكتر سونوگر ...

سلام عزیزم باند آمنیوتیک که داشتین برای بچه مشکلی پیش نیاورد و اینکه علتشو متوجه نشدید برای چی به وجود اومده

درد امروز من قدرت فردای من است
سلام از تاپیک شما ۳ ساله میگذره اگه هنوز عضو سایت هستین لطفا تجربتونو دراختیار مام بزارین . منم تو ۱ ...

سلام عزیزم چندسال ازتاپیک میگذره...میخواستم بپرسم بچتون سالم بدنیااومد؟ممنونم جواب منو بدین