2777
2789
عنوان

میشه کمکم کنید

125 بازدید | 21 پست

دخترم ۶/۵ سالشه

هنوز شب ادراری داره.  خیلی خسته شدم دیگه. دکترم قرص میده. میترسم عوارض داشته ؟ خودتون اطرافیانتون تجربه ای گریم گرفته کمردرد دارم حالا هم مسافرت باید برم

برادر خاهر من هم تا هشت سالگی شب ادراری داشت و وقتی اینکار رو انجام میداد پدرش خیلی دعواش میکرد به نظر من طبیعیه نزار به کودکت استرس وارد بشه و اینکه شبها بهش سردیجات نده و اصلا دعواش نکن دست خودش نیست

كسى باش كه وقتى مردم تو را ميبينند بگويند هنوز دنيا امن و امانه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برادر خاهر من هم تا هشت سالگی شب ادراری داشت و وقتی اینکار رو انجام میداد پدرش خیلی دعواش میکرد به ن ...

ببخشید خاستم بنویس پسر خاهرم نوشتم برادر خاهرم

برای مسافرت چی کار کنم

نرووو

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

من برابچم تجربه دارم 

ببین بروعطاری روغن سیاه دانه بگیرشب هامثانه اشوقبل خواب چرب کن بعدم بهش امیدبده بگواینوبزنم برات خوب میشی مثانه بچت سرد شده  شب هایه باربیدارش کن ببرش دستشویی یه تایمی روغن بزنی اوکی میشه دیگه شب ادراری نداره 

عطاری روغن گیری رفتی مشکلتوبگوروغن سیاه دانه روبگیربگوچه روغن های طبع گرم دیگه ای باهاش مخلوط کنم خوبه خودشون راهنماییت میکنن راستی وقتی شب ادراری داره دعواش نکن بهش استرسم نده  دست خودش نیست

چی کار کنم برای مسافرت

خیلی طبیعی و عادی رفتار کن شبها پوشک کن یا مشما هر چی که بتونه به تشک سرایت نکنه بزهر روی تخت یا تشک تا کم کم بهتر بشه استرس بهش وارد نکن و شبها سردیجات بهش نده شبها حتا اب کمتر بخوره