2777
2789
عنوان

عزیزان دعا

159 بازدید | 31 پست

خانما ی حاجت مهم دارم برام دعا کنید خدا خیرش کنه بهم بده .انشا الله حاجت روا بشید.هر کی حاجت داره اینجا بگه بقیه هم برا حاجتش ی صلوات و ی لایک بفرستن تا بفهمیم چند نفر دعا کردن برا حاجتامون.

وقتی خدا هست دلیلی بر ناامیدی نیست.خدا جونم امیدم به خودته.الهی شکر

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 اللهم صل علی ...

حاجت روا شی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشالله به حق این شبهای عزیز هر کسی گرفتاری و مشکلی داره بر طرف شه خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه هیچ خانمی رو منتظر نذاره🌸

تو معجزه خدا تو زندگی منی❤خدایا خودت مواظب نی نی من و همه نی نی ها باش و هرکس آرزوی نی نی داره دامنشو سبز کن (آمین)❤

من باردارم پارسال سقط داشتم الانم لكه بيني دارم خيلي دلم ميخواد مادر بشم اين بار دفعه پيش خيلي درد كشيدم و از نظر روحي اذيت شدم براي منم دعا كنيد من پنج تا صلوات فرستادم براي استارتر و بقيه حاجت مندان

انشالله به حق این شبهای عزیز هر کسی گرفتاری و مشکلی داره بر طرف شه خدا دامن همه منتظران رو سبز کنه ه ...

الهی امین

من باردارم پارسال سقط داشتم الانم لكه بيني دارم خيلي دلم ميخواد مادر بشم اين بار دفعه پيش خيلي درد ك ...

عزیزی.

من هر کسی رو لایک میکنم براش صلوات میفرستم انشالله همه حاجت روا شن🌸

تا کی فرصت فرستادن صلوات هست؟ حاجتمون روا بشه انشاالله.    

همین الان هر کسی یکی هم بفرسته کافی هست مهم اینه که در حق هم دعا کنیم .شاید دعای دیگران در حق انسان گیرا تر باشه