2777
2789
میدونی این کلا تو قانون جذب هست ک چیزی بخری و انرژی بدی و این حرفاولی چرا میگن ۱۳ صفر رو نمیدونم...ا ...

آخه هرکسی در راستای آرزوش تلاش میکنه من الان برم ۳۹ ساله ام کلاسور بخرم دانشجو میشم؟! خوب میرم چیزی که دوست دارم میگیرم برای رسیدن بهش تلاش می‌کنم 

الان من یک خونه بخوام تو لوس آنجلس برم ریموت در بخرم میشه؟ هواپیما شخصی بخوام میشه؟ 

بدون پول اصلا امکان نداره این چیزها 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

آخه هرکسی در راستای آرزوش تلاش میکنه من الان برم ۳۹ ساله ام کلاسور بخرم دانشجو میشم؟! خوب میرم چیزی ...

خب نه قطعا اینایی که گفتی نشدنیه

باید عاقلانه برخورد کرد کلا دیگه 

من مثلابه شخصه برای حاجتایی که دارم میگم، چیزایی که شدنیه، تلاشم میکنم، اما خب یجاهایی کمک خدارو میخوام

برا چنین مواردی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب نه قطعا اینایی که گفتی نشدنیهباید عاقلانه برخورد کرد کلا دیگه من مثلابه شخصه برای حاجتایی که دارم ...

دقیقا خداباید بخواد 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

من اینستا دیدم نوشتن پارچه ی سبز

ممنون

خدای خوبم از تو متشکرم که تنی سالم،ثروتی فراوان و آرامشی پایدار و دلنشین به من هدیه دادی...فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .