2789

چند وقته کات کردید؟

۱۴۰۲ بهمن افسردگی شدید/۹۳کیلو🥺. 💪🏻🌱                  ۱۴۰۳ بهمن مشاور/دانشجو کارشناسی/ ۸۴کیلو🙂 💪🏻🌱  ۱۴۰۴بهمن  مشاور حرفه ای/دانشجو/هوش🌱💪🏻🙂                1405 بهمن پایان کارشناسی/مشاور/ورزشکار/شنا 🥰                 1406بهمن ارشد/مشاور/ورزشکار/متاهل🤩.                        

یه نصیحت اکس اگ ادم بود نمیشد اکس ولش کن 

منم تجربه داشتم میرن دوراشون میزنن میبینن مثل ما خر پیدا نمیشه دوباره برمیگردن باید چنان تلافی کرد روشون توبه کنن😂

و خدا معجزه میکند !🌱💛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میگف همش الکل میخورم ک یادت نیفتم دیشب باز مست کرده بودم ولی خوابتو دیدم نتونستم جلو خودمو بگیرم

وای چ آقای با کمالاتی الکلی هم ک هست 

بلاکش کن بره پی کارش

سلام رفیق

دوسش دارم ولی ادم مناسبی برا ازدواج نیس دوسال و نیم باهم بودیم

کاملا مشخصه... نباید بری 

مگه دم دستی هستی که هروقت دلش یادت کرد بیاد سراغت...

بقول یکی از کاربرا تخلیه غم کات با یار دیگست دنبال دیوار کوتاه میگرده کی بهتر از شما!!!

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
کاملا مشخصه... نباید بری مگه دم دستی هستی که هروقت دلش یادت کرد بیاد سراغت...بقول یکی از کاربرا تخلی ...

یماهه کات کردیم میگف هیچ دختری ب دلم نمیشینه فقط ی هفته خوشیم بعدش دلمو میزنه ب ماه نمی‌رسه کات میکنم

دوستان گفتن اگر میخواستت نمیشد اکس اگر خودش رفته بزار گم شه 

این حرفاش الکیه 

کلا به اکس برگشتن اشتباه محضه من خودم این کارو کردم حالمو بدتر از قبل گرفت خیلی خیلی ادم بدتر از قبل میشه تو رو خدا برنگرد به خدا به همون دلایل قبل ولت میکنه

دوستان گفتن اگر میخواستت نمیشد اکس اگر خودش رفته بزار گم شه این حرفاش الکیه کلا به اکس برگشتن اشتباه ...

من خودم تموم کردم اون بیشتر از من وابسته بود تو این یماهم ب بهانه های مختلف پیام هر ده روز یبار ولی ج ندادم تا اینکه صب با بغض زنگ زد 

یماهه کات کردیم میگف هیچ دختری ب دلم نمیشینه فقط ی هفته خوشیم بعدش دلمو میزنه ب ماه نمی‌رسه کات میکن ...

با یه آدم الکی....

حالت خوبه ؟! 

چرا اینقدر خودتو دختر بی ارزش میکنی بشین سر زندگیت و حرفه یاد بگیر تا بوقتش همسر مناسب نصیبت بشه عشقتو به اون بدی نه یک رهگذر الکلی 

چرا دخترا اینقدر سست شدن در برابر پسرا و رل وپارتنر و اکس... خودشونو گول میزنن .... 

دختر دیده دفعه قبل مفت گیرت اورد و دو سال مچلت کرده ... بازم روی کوته فکریت و احساسی بودنت حساب باز کرده 

از حرفام ناراحت نشو عاقلانه بخون دوباره و فکر کن 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن   
با یه آدم الکی....حالت خوبه ؟! چرا اینقدر خودتو دختر بی ارزش میکنی بشین سر زندگیت و حرفه یاد بگیر تا ...

اصلاح: ادم الکلی...