2777
2789
عنوان

تجربه جدا کردن جای خواب بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 32 پست
آخی چه سخت شده برات.ایشالا مثل پارسال دوباره اوکی بشه.شاید هم به خاطر نی نی جانت احساس خطر کرده کمی ...

نمیدونم بخدا همش بهش میگم داداشت دنیا بیاد می‌زاری بیاد تو اتاقت بخوابه آخه تخت دخترم نوزاد و نوجوان بود الان تخت نوزادشو گذاشتم برای نینی تخت نوجوان برا دخترم یعنی جای نینیرو درست کردم تو اتاقش البته قبلش بهش گفتم ک حس حسادت بهش دست نده اما میگه داداشم دنیا بیاد باهم تو اتاقمون میخوابیم شوهرمم نمی‌ذاره فشار رو دخترم بیارم ک بالای تنها بخوابی خودش می‌ره تو اتاق دخترم میگه دندون جیگر بزار تا بچه دنیا بیاد دخترمون می‌ره تو اتاق خودش نمی‌دونم والا 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا الان جاشو عوض کن چون واقعا بین خودتو شوهرت فاصله میوفته دختر من وسطمون فقط می‌خوابه و فقط بابا ...

ای جانم چقدر بابایی هست.

دختر من متنفره از وسط خوابیدن، میگه خوابم نمی بره وسط، باید کنار باشم.

نمیدونم بخدا همش بهش میگم داداشت دنیا بیاد می‌زاری بیاد تو اتاقت بخوابه آخه تخت دخترم نوزاد و نوجوان ...

ای جانم

ایشالا که خوب پیش بره براتون بعد دنیا اومدن نی نی جون😍😍😍

ای جانم چقدر بابایی هست.دختر من متنفره از وسط خوابیدن، میگه خوابم نمی بره وسط، باید کنار باشم.

آره خیلی بابایی دخترم چون باباشو کم میبینه منو ۲۴ساعت میبینه 😂خب این که خیلی خوبه بازم کنار شوهرت می‌خوابی غنیمته 😂

آره خیلی بابایی دخترم چون باباشو کم میبینه منو ۲۴ساعت میبینه 😂خب این که خیلی خوبه بازم کنار شوهرت م ...

آره برای من خوبه🤪 ولی باباش التماسش می‌کنه یه شب هم بیا وسط، قبول نمیکنه، حسرت به دل باباش گذاشته🤣

آره برای من خوبه🤪 ولی باباش التماسش می‌کنه یه شب هم بیا وسط، قبول نمیکنه، حسرت به دل باباش گذاشته🤣

اخی عزیزم 😍چقدر خوب هم بچه کنارته هم شوهرت دوتارو باهم بغل میکنی 😜

تصمیم دارم ۶ ماهگی جدا کنم ببینم طاقت میارم ؟ 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

اوخی عزیزم. نی نی نازی داری😍😍ایشالا که موفق باشی

مرسی عزیزم الان که برا خوابوندنش در تلاشم میخوابه باز بیدار میشه

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

مرسی عزیزم الان که برا خوابوندنش در تلاشم میخوابه باز بیدار میشه

آخ آخ اوج بیخوابی هایی الان. خدا کمکت کنه. هنوز روز و شب هم یاد نگرفته نی نی. کولیک و رفلاکس هم که هست

آخ آخ اوج بیخوابی هایی الان. خدا کمکت کنه. هنوز روز و شب هم یاد نگرفته نی نی. کولیک و رفلاکس هم که ه ...

اره خدا انرژی میده ان شاءالله