2777
2789
عنوان

اولین پریود در کنار همسر بعد عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 16505 بازدید | 30 پست

باید بگم ما ازدواجمون سنتی بود بدون هیچ آشنایی، اولین بار بعد از عقد ، یه شب دیروقت بود و توی سرویس شون داشت از سرکار یرمیگشت توی پیام گفتم حالم خوب نیست و پریود شدم....چ میدونستم فکر کردم چیز عادیه و...

ولی خیلی هول شد گفت ، وای خیلی خونریزی داری؟ میخوای بریم دکتر دارو بده دیگه نداشته باشی؟ انقدرررررربهش خندیدم میگم چرا مثل مردای اهل بووووق خودتو زدی در کوچه علی چپ، قسم میخوره میگه فقط شنیده بودم عادت ماهانه و اصلا نمیدونستم چطوریه و....

آره دیگه بچم خیلی مثبت بوده و باوجود اینگه خواهر داشته، ولی مشخص بود توی خونه مادر و خواهرش خیلی رعایت میکردن و اونم چیزی نمیفهمیده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتیم حلقه بخریم من وسط پاساژ پریود شدم بعد پیرهنی که زیر پوشیده بودم تو شلوارم بود خونی شد منم پد ن ...

انشالله همیشه تو زندگیتون عشقتون پایدار و ابدی باشه♥

[QUOTE=349928289]باید بگم ما ازدواجمون سنتی بود بدون هیچ آشنایی، اولین بار بعد از عقد ، یه شب دیروقت بود و توی سرویس ...

نه اتفاقا من خواهر نداره اما اونقدر مامانش براش توضیح داده که همه چیو میدونه

باید بگم ما ازدواجمون سنتی بود بدون هیچ آشنایی، اولین بار بعد از عقد ، یه شب دیروقت بود و توی سرویس ...

شاید باورت نشه من تا دوم راهنمایی اصلا نمیدونستم پریود چیه😐🤦‍♀️حس میکنم تو زمان خیلی خیلی قدیم بودم تک دختر بودم مامانم هیچوقت ن سوتین ن نوار بهداشتیاشو جایی نزاشت ببینم هیچوقتتت ندیدم😐🤦‍♀️😂یبار نوار دست دختر داییم دیدم نمیدونستم چیه فک میکردم پوشک میگفتم اینو واسه چی میخواد نمیزاشت پیش یدونه زن بشینم میگفت یچیزی میگن یاد میگیری😐😂زمانی پریود شدمم ایقد نمیدونستم گفتم مامان زخمی شدم😐🤦‍♀️😂دستمال بزارم تو شرتم🤣🤣🤣 فکر نکنی ۶۰سالمه ها😐😂کلا ۲۴سالمه نمیدونم چرا تو مدرسم نمیشنیدم🤦‍♀️اینگار تو خواب زمستونی بودم از همچی عقب روابط زناشوییو اول دبیرستان کامل فهمیدم

والا من پریودیام همیییشه پر درده 

همیشه هم میرم بغلش خودم جمععععع میکنم 

فیلم میبینیم و چایی نبات میخوریم تا من حواسم پرت شه 

کلا اون دو _ سه روز اول اینجوری میگذره 

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
شاید باورت نشه من تا دوم راهنمایی اصلا نمیدونستم پریود چیه😐🤦‍♀️حس میکنم تو زمان خیلی خیلی قدیم بود ...

خیلی بده که مادرا به بچه ها اگاهی ندن 

من همسر خودم با اینکه الان فقط دوتا پسرن ولی مامانشو حتی بیشتر از دختر هم بهشون توضیح داده

خیلی بده که مادرا به بچه ها اگاهی ندن من همسر خودم با اینکه الان فقط دوتا پسرن ولی مامانشو حتی بیشتر ...

این خیلی خوبه

ببین‌من بار اول پریودی میبینی یماه میشی یماه نه ک این تا ۲سال اول طبیعیه

من بار اولی تاخیر داشتم فکر میکردم حاملم😐اصلا نمیدونستم ادم چطور حامله میشه فقط شنیده بودم زن حامله پریود نمیشیه

فقط خدا میدونه چقد عذاب کشیدم تو اون سنم🥲💔میترسیدم به مامانمم بگم😂😂😂من خیلی اروم بودم خاک تو سرم

این خیلی خوبهببین‌من بار اول پریودی میبینی یماه میشی یماه نه ک این تا ۲سال اول طبیعیهمن بار اولی تاخ ...

واقعا باید برای فرهنگ جامعه متاسف باشی که همچین چیزی رو تابو گذاشته💔

این خیلی خوبهببین‌من بار اول پریودی میبینی یماه میشی یماه نه ک این تا ۲سال اول طبیعیهمن بار اولی تاخ ...

اره خیلی ادم با درکیه خیلی با مامانش راحت نبودع ولی خوب مامانش هر جوری بودع بهش فهمونده اینارو

2790
2778
2791
2779
2792