بچه ها همسرمو خودم فرستادم کربلا ک یکم دور باشیم از هم قدر بدونیم ولی دلتنگش نیستم ...ی جای خالی حس میکنما ولی اینکه دلتنگ باشم اصلا نیستم ...ده ساله ازدواج کردیم تو این تعداد سال عادیه یا غیرعادی
خود واقعیت باش ادما بعضی وقتا به تنهایی نیاز دارن خودشون پیدا کنن ذات هر ادمی این مدله یه وقتایی دوست داره تنها باشه فکرش ازاد باشه لازم نیس نمایشی کاری کن.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
خب وقتی هم هست سر خودتو گرم کن انگار نیس در واقع بهس فکرم نکنی اونوقت میشه عین کنه
سرگرمم سرکار میرم بچه کوچیک هم دارم ..اما همسرم خیلی سرش شلوغ تره ..کلا چند وقتههه خیلی رو رفتارش حساس شدم ک چرا محبت نمیکنه و توجه نمیکنه و این چیزا ...ولی الان ک نیس انگار مغزم ازاد شده ...میخواستم برم پیش مشاور ولی خب خیلی دیر نوبت میدن ..تا قبل اومدنش نمیشه 😁
جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
تفریح و گردشم ک ی جمعه ای اونم نصف و نیمه ک بتونه ب کارش برسه
هم دل و هم زبونم ک من بیشتر برا اونم اگه حرفیم بزنیم از کار و درسه ..ن ک بشینم ور دل هم و قربون صدقه هم بریم و همو مشت و مال بدیم و عشق بازی ب قول معروف
اوهوم منکه چون سرکار میرم اصلا خریدو اینا ک هیچی هرچی بخوام خودم میخرم تفریح و گردشم ک ی جمعه ای اون ...
منم شاغلم
ولی واقعااا دلم میخواد شوهرم بیاد منو ببره خرید
دلم توجه میخواد
دلم میخواد شوهر داشتن رو حس کنم
تا ۱۲ شب سرکاره میاد خونه همش تو فکر چک و قسط و...
تند تند باید بهش سرویس بدم
وگرنه دعوا به پا میشه
منم شاغلم ولی واقعااا دلم میخواد شوهرم بیاد منو ببره خریددلم توجه میخواد دلم میخواد شوهر داشتن رو حس ...
گاهی فکر میکنم همین استقلال ما باعث این میشه ک کمتر توجه بگیریم ...شاید فکر میکنن نیازی نداریم...از طرفی هم خانم های خانه دارو هم میبینم ک چقدر برای یک قرون دوهزار بحث دارن با شوهراشون
گاهی فکر میکنم همین استقلال ما باعث این میشه ک کمتر توجه بگیریم ...شاید فکر میکنن نیازی نداریم...از ...
اره شاید
دیگه خودمون یه پا مرد شدیم