2777
2789
عنوان

زودیییی بیایین باز شب شد و من دلتنگگگ

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 34 پست
مثلا خیلی گیر میدادم بهش.رو کوچیک ترین رفتاراش حساس بودمب خدا همش ب خاطر دوست داشتن بود😭💔کاش هیچ و ...

یه بچه عاشق یه ستمگر  شده .. بهش رو دادی پر رو شده ..والله به خدا گناهی نداری ..اون خیلی کم سنه حالا وقت رابطه جدی برای شما نیست ...فقط صبر کن ..با گریه کردن و نخوابیدن و غدا نخوردن هیچ کس نمرده..بهت قول میدم تا یک ماه دیگه اسمشم یادت بره .. فقط صبر کن و دیگه پیگیرش نشو ..اون جو گیر شده .. به امید خدا با به قدرت فکری بالا و روحیه قوی وارد دانشگاه میشی و یه دنیای قشنگ جلو چشمت باز میشه .. این بده که زود عاشق میشی ..ولی چه میشه کرد..باید با خودت کنار بیای ..اون دختر خیلی نابالغه ولش کن ..

فقد میخام زمان زود بگذره😭اخه من انقد قوی نیستم بتونم تحمل کنم😭میترسم واقعا

نه پسر خوبم..اگه قوی نبودی خدا برات این راه رو نمیذاشت..میدونم سخته ولی چاره نداری .. درست میشه ..قول خواهرانه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بچه عاشق یه ستمگر شده .. بهش رو دادی پر رو شده ..والله به خدا گناهی نداری ..اون خیلی کم سنه حالا ...

نگو ستمگر. اون دختر خیلیییییی خوب.واقعا ی دختر با اعتماد با حیا . اصن ی چیز دیگه بوددد😭

تقصیر من بود همش.

من اذیتش کردم😭💔

کاش میمردم ولی اذیتش نمی کردم💔😭

بچه نیست ۱۸ سالشه.

چرا فک میکنم شوخی میکنی یا مسخره😐

ب جون خودم راس میگم😭

تو کال انقد گریه کردم ب خاطرش ولی بازم گوشیو ب روم قط کرد.

البته اونم ی بار گریه کرد.

خیلیی دوسش دارم ب خدا😭

میمیرم براش😭💔

چاره ای جز صبر ندارم🥲

بله عزیزم..صبر هم خودش یه راهه .. خدا کنارته ..خدا به دل عاشق خیلی نزدیکه .. هر کسی یه راهی داره برای نزدیک شدن به خدا و راه تو هم دل بستنه ..اصلا نترس ..خدا کنارته و هر وقت خودش صلاح بدونه فشار رو از قلبت بر میداره ..اون دختر هیچکاره است ‌.همه شرایط ما تحت نظارت خداست ..

خیلی ممنون از دل گرمیتون🥲.مرسی. انشالله

درست میشه .. توکلت به خدا باشه ..درست میشه..

حال ما در فرقت جانان و ابرام رقيب 

جمله می‌داند خدای حال گردن غم مخور 

این بیت از حافظ..میگه جز جز حال ما رو وقتی عاشقیم خدا میدونه و در یک آن حال ما رو خوب میکنه ...فقط توکل کن ..شب به خیر..درست میشه یادت باشه