2777
2789
بازم برمیگرده فقط اینبار تو وابسته تری :)

می‌خوام بدونم طلاق داریم یا اشتی؟ 

تا آخر ماه آشتی میکنیم؟؟؟

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتی

چقذز طول می‌کشه ؟؟ 

شرط گذاشتم بره پیش دایی بزرگم قبول نکرده

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
علیشاه کیه؟ من متوجه نشدم چطوری بفهمم چیکار کنم

دور ما پر شده از انسانهای خوب ک بدون هیچ چشم داشتی

لطفشون رو شامل حال آدم میکنن.

مجذوب علیشاه قطب دراویشِ

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
دور ما پر شده از انسانهای خوب ک بدون هیچ چشم داشتیلطفشون رو شامل حال آدم میکنن.مجذوب علیشاه قطب دراو ...

تو گوگل زدم نوشته که درویش بوده و دستگیر شده زیاد ارتباطش رو با برداشتن دعا نفهمیدم 

تو گوگل زدم نوشته که درویش بوده و دستگیر شده زیاد ارتباطش رو با برداشتن دعا نفهمیدم

کمک میکنن بدون چشم داشت 

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.
می‌خوام بدونم طلاق داریم یا اشتی؟ تا آخر ماه آشتی میکنیم؟؟؟

حس شیشمی نیستم ک عزیزم الهی هر چی خیره پیش بیاد ایه ۴۸ و پنجاه سوره زخرف رو بنویس وپایینش هم خاسته ات 

با مقداری صدقه بذار لا قران  جواب میگیزی

این حرز چیه چه کاربردی داره میشه توضیح بدی؟

عزیزم گوگل کامل توضیح داده هشتاد تا خاصیت داره

خیلی جاها هم میفروشن ولی اصل نیست،اصلش روی پوست آهو هست که تاثیر فوق العاده ای داره،منظور از پوست آهو پوست ضخیم نیس پوست رو صیغل میدن حرز روش مکتوب میشه به اسم طرف نوشته میشه ،،این حرز که من میگم کار یه سیده که با رعایت تمام آدابش و خوندن نمازش به دست مردم میرسونه

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

استادمرتضی‌خرسند خیلی ماهرن

بچه‌ برادرم را بعد از ۶۷ روز گم کردن به ما برگردوند 

هیچ ارگان عمومی و حتی خصوصی نتونست آریانا جونمون را پیدا کنه، یکبار زنگ زدیم به استاد و در کمال ناباوری و بهت و نامیدی گفت آریانا فلان جا هستش

اولش باورمون نشد چون یه شهر دیگه رو گفتن بخاطر دوری مسافت زیاد جدی نگرفتیم تا اینکه دوباره خودشون تماس گرفتن و فرمودند آریانا را میخوان بفروشند!!!

باور میکنید؟؟!!‌

همون لحظه داداشم و من و زنداداشم‌ رفتیم و صحیح و سالم آوردیم

به امام حسین ع قسم میخورم یک هزار تومان هم نگرفت چرا پشتش حرف می‌زنید آخه .

زنگ بزنید ببینید کی هستن تا متوجه بشید که این‌ها که یاوه گویی می‌کنند علف هرزن که طبیعتا همه جا هستند 

اینم شماره شون 

۰۹۰۳۳۴۱۶۴۶۱