2777
2789
عنوان

ثبت نام ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 58 پست
تارا چند درمیاد؟

لیست قیمت ماشین ها

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...
یه سوال طرح مادران شرکت کنیم هم بازم قرعه کشی داره؟

بله 

گفتن اگه تقاضا بیشتر از ظرفیت باشه (که به احتمال بسیار زیاد همینطوره)قرعه کشی خواهد شد...

اما طرح مادران حساب وکالتی نمیخواد

خدای خوبم...خدای مهربونم...امیدم فقط به خودته...مطمئنم ناامیدم نمیکنی...خدایااا تو بساز...تو بسازی قشنگتررره😍خدایاااا شکرررت...خداجونم خودت مواظب تو دلیم باش...هدیه ای که بعد از کلی سختی بهمون بخشیدی،سلامت برسون بغلمون❤ خدای مهربونم...فقط به خودت سپردمش.....خدایا شکرت.........از این معجزه های شیرین قسمت همه ی منتظرا...الهی آمین...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاخدا چه مبلغ بزرگی یکماه میمونه به حساب ها یعنی رونق کار بانک ها سرمایه گذاری ها و سودهای کلان

بله دقیقا همینطوره...

بله دقیقا همینطوره...

و در آخر خیلی راحت سایت رو میبندن و تعداد خیلی کمی ماشین میدن و تمام 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
و در آخر خیلی راحت سایت رو میبندن و تعداد خیلی کمی ماشین میدن و تمام

قبل از اینکه اواخر سال ۴۰۱ سامانه یکپارچه ایجاد بشه،همین بساط قرعه کشی بود...ما ۲۰بار طرح عادی ثبت نام کردیم اما هیچوقت برنده نشدیم...اکثر امتیاز ها به نمایندگی ها و دلال ها میرسه متاسفانه...

البته اون موقع برای شرکت در قرعه کشی لازم نبود حساب بلوکه بشه...

حساب وکالتی نشه بعد تو قرعه کشی برنده نشیم چقدر بعد پول برگشت میخوره؟

زمان دقیقی اعلام نکردن

اما نهایت یک ماه پولمون بلوکه میمونه و بعد از اون رفع مسدوی میشه

قبل از اینکه اواخر سال ۴۰۱ سامانه یکپارچه ایجاد بشه،همین بساط قرعه کشی بود...ما ۲۰بار طرح عادی ثبت ن ...

بله میدونم توی این سالها یکبار هم به نام خودم درنیومده و دیگه کلا بیخیال شدم گاهی وقتا خدا دوس نداره ی چیزی به راحتی به دست بندش برسه شاید ما هم همون بنده هستیم که باید همیشه درد بکشیم و تلاش کنیم تا شاید ی روزی  ی جایی ی اتفاق خوب بیوفته

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
بله میدونم توی این سالها یکبار هم به نام خودم درنیومده و دیگه کلا بیخیال شدم گاهی وقتا خدا دوس نداره ...

اگه شرایطش رو دارید این بار هم ثبت نام کنید بلکه برنده شدید...

هیچ وقت از درگاه خدا نا امید نباشین...

من به شخصه تجربه کردم که خدا هرچیزی رو در بهترین زمانش به بنده اش میبخشه...

فقط صبر ما بنده ها کمه...

اگه شرایطش رو دارید این بار هم ثبت نام کنید بلکه برنده شدید...هیچ وقت از درگاه خدا نا امید نباشین... ...

متاسفانه شرایطش نیست ولی من خیلی صبورم خیلی هیچ وقت ناامید نمیشم و شک ندارم روزی بهترین ها نصیبم میشه 

متاسفانه شرایطش نیست ولی من خیلی صبورم خیلی هیچ وقت ناامید نمیشم و شک ندارم روزی بهترین ها نصیبم میش ...

خیلی هم عالی...قطعا همینطوره...

موفق باشید...

خیلی هم عالی...قطعا همینطوره...موفق باشید...

همچنین آرزو میکنم بهترین ها نصیبتون بشه

ماشالله خدا بیشتر بده یعنی همه نفری ۲۶۰ میلیون مسدود کردن توی حساب

۲۳۰البته الان بانکاکاراسون کردن ۱۳۰بذاری راحت میشه وکالتی کرداما همه نوشتن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

یه سوال طرح مادران شرکت کنیم هم بازم قرعه کشی داره؟

بله

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

۲۳۰البته الان بانکاکاراسون کردن ۱۳۰بذاری راحت میشه وکالتی کرداما همه نوشتن

الان بانک های متفاوت یهوتهسیلات متفاوت گذاشتن 

چرافرقی دارند 

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲