2777
2789
عنوان

دهه هفتادی بی وجدان

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 108 پست
حیف از دعوا میترسم یادته پارسال دعوامون شد گیس و گیس کشی کلا گيسمو انداختی رسوا شدم ?????دیگه قول دا ...

حالا کلاه گیس چرا میزاری

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مژگان خیر نبینی که باعث شدی به ما دهه هفتادیا توهین شه

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

حتی یه روز که من نرفته بودم کارگاه خیاطی خودشو به ناشناسی زده بود که بیاد و درباره من بپرسه جادوگر سیاه حتی از زیر چادرش یه ده تومنم به صاب کارم داده بود که از کار من سردربیاره که چی ؟؟؟؟؟؟

حالا کلاه گیس چرا میزاری

چون کچله 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
فقط عمه اشرف خسیس الان باده تومن آدامس هم نمیشه گرفت

😂😂😂😂😂

تو مانند رگه‌های نور که از بین درختان می‌تابند، کافی و زیبایی...نه آنقدر تاریک نه آنقدر سوزان* مشکل من: نه میتوانم دنیا را آن طور که هست بپذیرم و نه میتوانم دنیا را عوض کنم...**هرچیزی که بیشتر توی دنیا راجع بهش صحبت میشه، کمتر وجود داره**🖤💫🪐

🤣😐

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

حتی یه روز که من نرفته بودم کارگاه خیاطی خودشو به ناشناسی زده بود که بیاد و درباره من بپرسه جادوگر س ...

کجا زندگی میکنید که ۱۰ هزار تومن انقدر ارزشمنده؟

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

امضات😔مخصوصا دو سه خط آخر😔من شنیدم بچه هایی که در بچگی ( یا جنین ) میرن پیش خدا، روز قیامت جلو در ...

متاسفم عزیزم انشالله که همینطوره و بچه ات شفاعتت رو میکنه 

من ۱۶ هفته بودم و گفتن بچه بیماره و مجبور به سقط شدم و سقط نمیشد و کلی سختی کشیدم میترسم بچه ام نبخشدم و عذاب وجدان دارم

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
حتی یه روز که من نرفته بودم کارگاه خیاطی خودشو به ناشناسی زده بود که بیاد و درباره من بپرسه جادوگر س ...

اسی جان الان دهه۶۰و۷۰نیست سال۱۴۰۳هستیم‌شما چطور ده تومنی بهم میدید 

متاسفم عزیزم انشالله که همینطوره و بچه ات شفاعتت رو میکنه من ۱۶ هفته بودم و گفتن بچه بیماره و مجبور ...

ن خیالت راحت

اون بچه الان جاش وسط بهشت و تو بغل فاطمه الزهراست

اگه ب دنیا میاوردیش بیشتر عذابش میدادی

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸