2777
2789
عنوان

کتک کاری کردیم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13622 بازدید | 142 پست
با دسته جارو برقی هزاربار کوبیدم سرش شونه هاش اخر خورد دهنش پر خون شد 😑 هزاربار گاز گرفتم‌ناخون کش ...

چه خوب که اون نزده والا من بودم میزدمت😄اخه این کارا چیه توهم بدتر از من😂شوخی کردم روحیه مون عوض شه😘

دوتا بچمم بودن گریه افتادن الهی بمیرم😢😢😢😢

وای خدا عزیزم بخاطر اونا رفتار بد شوهرتو باید بی جواب میذاشتی بعد که بچه ها نبودن یا خواب بودن حسابی حالشو میگرفتی 

خدایا خودت مراقب فرشته کوچولویی که بهم هدیه دادی باش👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید میپرسم اگه دوس نداری جواب نده شما که داشتین اقدام میکردین برای جدایی عمو تونم پشتتون بود چی ش ...

قضیه ما مفصله ....چه کنم خواهر کی خوشش میاد جدا شه توو این مملکت زن‌ مطلقه اسایش نداره...هزارتا حرفو کنایه با شناختیم که از شوهرم دارم یه گرونم‌ مهریه نمیده ترجیح میدم سازش کنم

خونه عمو ام موندم دیدم پیش عموم عزیزم صدا میکردن میرفت زنو دخترش محل سگ نمیدادن که برم از خونشون منم رفتم خونه پدریم که سهم ارث دارم‌اونجاام دخترهای هوو مادربزرگم که از حسادت چشم‌ دیدنمو ندارن....

راجب بچه ام من چون خودم تک فرزندم میدونم چقد سخته و چقد تنهام بخاطر پرهام بهش فکر میکنم...

💕
قضیه ما مفصله ....چه کنم خواهر کی خوشش میاد جدا شه توو این مملکت زن‌ مطلقه اسایش نداره...هزارتا حرفو ...

میدونم چی میکشی انشاءالله هر چی صلاحته پیش بیاد برات دوستم منم همسن تو هستم برات همیشه دعا میکنم 😔

وای نه شوهرم ماهههه فقط امشب خر مخشو گاز گرفت خدا زندگی همرو درست کنه ایشالا😟

اره انشالله اینو گفتم قدرشوبدونی من خودم این چیزارو میبینم قدر شوهرمو بیشتر میفهمم البته اونم اشتباه کرده ک داره تاوانشو پس میده

امشبو اگه قهر بودی فردا حتما اشتی کن نذار طولانی بشه

خدایا خودت مراقب فرشته کوچولویی که بهم هدیه دادی باش👧