2777
2789
عنوان

کتک کاری کردیم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 13622 بازدید | 142 پست

دفعه بعد رو صورتش چنگ بنداز هر وقت رفت جلو اینه یادش بمونه با شما گلاویز نشه😑😑 

هیچ کس متوجه نمیشود بعضی افراد چه عذابی را تحمل می کنن تا عادی و خونسرد به نظر بیایند......جهالت بیشتر از دانایی احساس امنیت ایجاد می کند!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امشب باشوهرم دعواکردیم کلی حرفایه بدبهم زدکه خیلی ناراحت شدم وگریه کردم بعدش اومدمعذرت خواهی بازآشتی کردیم ولی دلم خیلی شکست.نمیدونم کی این دعواهاتموم میشه 

نازنین پسرم!همین ک تورادارم,بهترین هدیه دنیارادارم...  

من تو دوران عقدم با شوهرم بحثم شد محکم سیلی زدم بهش هم اون شکه شد هم من یهویی دستم بلند شد خوابوندم تو گوشش 

فقط خیره شده بود بهت 

بعدش سریع رفت بیرون 

بعد انقده پشیمون شدم از کارم انقده خودم گریه کردم تعجبم از این بود ک اون منو نزد 

وای چه دورانی بود 😂

بهش گفتم تو خواب با یه چیزی میکوبم تو سرت گفت اشکال نداره😥

خب پس زنِ وَ قولش 

پاشو برو با کنترل تی وی رو بکوب😂😂😂😂

دوستای عزیزم میشه برای حل مشکلم هرجور ک دلتون میخواد دعا کنید؟منم دعاتون میکنم ب هرچی که میخواید برسید😍
سرچي دعواتون شد؟

سر سوغاتی😐قراره بریم سفر گفتم من برا همه سوغاتی میارم گفت برا خانواده من نیار گفتم زشته میارم بعد من گفتم من مثل خانواده تو بیشعور نیستم که نیارم خوبم میارم اونم ناراحت شد حمله کرد🙁

خانما خانمااااا شوهرش آدمه ها یه اشتباهی کرده فورا هم که معذرت خواهی کرده

عجبااااااا

بعضیا هی میگن وایسا اول اون بیاد. اون بنده خدا بغلش کرده معذرت خواهی هم کرده. حالا استارتر جان تو قیافه ن. که البته برای تکرار نشدن اشتباه شوهرش خوب میکنه تو قیافه باشه. ولی نهایتا تا فردا

تا غزل هست دل غمزده ات مال من است........من به دنبال تو، چشم تو به دنبال من است........
سر سوغاتی😐قراره بریم سفر گفتم من برا همه سوغاتی میارم گفت برا خانواده من نیار گفتم زشته میارم بعد م ...

نه به محبت كردن زوريت

نه به فحش دادن به خانوادش

عزيزم يكي رو انتخاب كن رو همون كار كن 

فک کنم یکم دیگه ادامه بدیم استارتر میگه خوب کرد ک منو زد.حقم‌ بود😆😆😆

عاقا شوخی بوداا

حجاب یعنی زنده باد عشق ❤️(( از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)))