2777
2789

من میرم دوازدهم و امسال کنکور دارم

واقعا از الان عین چی میترسم از خوابگاه

من خودم خوابم سبکه هیچی 

درونگرا م و تنهایی تو اتاق خودم میخوابم کسی باشه نمیتونم بخوابم

و همچنین غیر قابل انعطافم هستم و نمیتونم با افراد مختلف از جاهای مختلف کنار بیام 

🥴🥴🥴🥴

چیکار کنم 

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم متنفرم از خوابگاه ولی مجبورم 

استان خودمون میرم خوابگاه ولی خونمون شهرستانه

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

عادت میکنی به صدا منم اول خیلی حساس بودم ولی بعد چند وقت صدا رو نمیشنیدم انقد خسته بودم خوابم میگرفت 

واسه ایجاد حریم خصوصی هم میتونی ملحفه یا پارچه به اندازه دور تختت بخری ببندی دور تا دور تختت که داخل مشخص نباشه 

سخت نگیر با اون تعریفایی که از خوابگاه میکنن زمین تا آسمون فرق میکنه کلی خوش میگذره بهت 

شوهر کن دانشگاه نرو انقدر خوبه😂من پشیمونم

از چی پشیمونی 

کلا درس نخونم؟این چه سمی بود:/

If our love is tragedy why are you my remedy?❤️If our love's insanity why are you my clarity?❤️

بنظرم خوابگاه مرحله ای خوبی از زندگیت میشه برای اینکه یکم از تنهایی در بیایی و بهتر با ادما ارتباط بگیری و بیشتر ادمای اطرافتو بشناسی. 

به جنبه مثبتش نگاه کن این سختیا یروزی بدردت میخوره قطعا، برای اینکه یکمم که شده از دایره امن دورت فاصله بگیری.. 

عادت میکنی به صدا منم اول خیلی حساس بودم ولی بعد چند وقت صدا رو نمیشنیدم انقد خسته بودم خوابم میگرفت ...

تخت بالا اگه باشیم چجوری پارچه بکشیم؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

منم همینممبه همین خاطر برا دانشگاه یه خونه گرفته بودم

خانواده من انقدرا اوپن مایند نیستن 

تو یه شهرستان کوچیک سنتی هستم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز