2777
2789
عنوان

وظیفه ی زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1814 بازدید | 115 پست

به نظر من قانون برای زن وشوهرایی هست که باهم لج و لجبازی دارن

زن و شوهری که همو دوست داشته باشن هیچ وقت این حرفا بینشون نیست

هیچ وقت وظیفه من وظیفه تو نمیکنن

خودشون از سر محبتی که بهم دارن اگر اون یکی بیرون کار کنه اینم خونه رو جمع و جور میکنه

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

ولی باید با حقوقم تو جامعه آگاه باشم یا نه!

فرضا اگاه هم بودی

جز مهریه ، نفقه و یک هشتم ارث چی به زن تعلق میگیره که بابتش بری دنبال این قانون ها؟

نهایتش به دادگاه میگی کارخونه وظیفه من نیست دادگاهم حمایت میکنه

از اونطرفم شوهرت حق تمکین میگیره قانون به نفع اون میشه

❤️ای تو بهانه واسه بودن ❤️ای نهایت رسیدن❤️ ای تو خود لحظه ی بودن❤️ تا طلوع صبح خورشید و دمیدن ❤️تو رو اون لحظه که دیدم، به بهانه هام رسیدم❤️ از تو تصویری کشیدم، که اونو هیچ جا ندیدم❤️ تو رو از نگاهت شناختم ،قصه از عشق تو ساختم❤️ تو رو از خودت گرفتم، با تو یک خاطره ساختم❤️من با این آهنگ زندگی کردم... زندگی ...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیشه که زن کاری نکنه اگه زن شاغل نیست باید به امورات خونه رسیدگی کنه قانون میگه وظیفه نداره ‌ولی خب انصاف کجا رفته 

اصلا زندگی مشترک چه معنی میده اونوقت 

و اینکه قبل ازدواج به جای حرفای بیهوده و چرت باید راجب اینکه یه سری نیاز های شخصی داری و ماهیانه باید پول واست بریزه صحبت کنی و به توافق برسی ولی نه بگی بابت کارای خونه صورت خوشی نداره کار گر که نیستیم باید کارای خونه پول بگیریم باید بگیم مبلغی هر ماه برای نیاز های شخصی 

شما تو انتخابت دقت کن و با یه انسان واقعی ازدواج کن و ذهنت رو درگیر حرفای وکلا، روانشناسا، افراد شکس ...

مثلا خیلیا میگن به پسر محبت نباید کرد 

حتی اکسمم محبت خودشو جواب میدادم گذاشت رفت 

محبت زیادی منظورم نیستا

ولی خب بنظرم این ادما مشکل دارن و جایگاهی تو زندگی من ندارن چون من دپست دارم محبت ببینم و محبت کنم و ترس از دست دادن طرفمو نداشته باشم سر محبت کردن

از مردا پول نخوای فقط جونشونو بگیر اما پولشونو نه🤣

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

عزیزم اگر خانمی خانه دار هست خوب اون سپهر صبح تا شب داره زحمت میکشه حالا کار خونه انجام میده جبران ز ...

زندگی با مشارکت و همکاری قشنگه. اوکی. ولی از لحاظ قانونی باید بده نه؟ چون در عوض زحمت های مرد خانواده داره از جسم و روح و روان زن هم داره استفاده میشه!بچه میاره ،سرویس جن سی میده. کل کارهای خونه و بچه ها رو انجام میده.

فکرکن تو ب بچت میرسی غذا میپزی میدی  بخوره لباساشو میشوری. تمیزمیکنی خونه رو اونوقت بابت‌کارهای خونه خودت پول دریافت کنی!!

ضمن اینکه‌مرد وظیفشه هرماه ی مبلغی ب خانومش بده

بخند دختر....هیچکس ب غمت اهمیت نمیده....

همین شماها باعث شدین زنان به حق و حقوقشون نرسنلازم نیست مدافع حقوق آقایون باشین

مرد ها که دشمن ما نیستن که ازشون حمایت نکنیم 

نمی‌دونم کی قراره جنگ جنسیتی رو تمومش کنید 

سرگشته‌ی‌محضیم‌و‌در‌این‌وادیِ‌حیرت ؛عاقل‌ترازآنیم‌ك‌دیوانه‌نباشیم. .'

اونکه بابت کار خونه پول میگیره کلفته 

نه اینکه بشینی خونه خودت برای شکم خودت و بچت غذا درست کنی پول بخوای واقعا اینقد ارزش خودتونو پایین میارید فکر میکنید فقط وظیفه تون سرویس دادن به شوهره؟؟؟؟  

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
زندگی با مشارکت و همکاری قشنگه. اوکی. ولی از لحاظ قانونی باید بده نه؟ چون در عوض زحمت های مرد خانواد ...

من ی چیز متوجه نشدم منظور شما حقوق بابت کار خونه و بچه داری هست یا خرجی و پول تو جیبی خانم

زندگی با مشارکت و همکاری قشنگه. اوکی. ولی از لحاظ قانونی باید بده نه؟ چون در عوض زحمت های مرد خانواد ...

خب اگه اینقدر از انجام این کارها زجر میکشی ازدواج نکن

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

مگه شما برای دریافت پول ازدواج میکنید؟

تمکین و بچه داری و کار منزل در قبال پول چه فرقی با برده بودن داره؟

ما دخترهای غمگین شانزده ساله ای بودیم که فکر میکردیم اگر میشد رنگ موهایمان را روشن کنیم ، تکلیفمان هم روشن می شد. ما ، با ماتیک های قایمکی و کابوس های یواشکی و آرزوهای دزدکی . ما و کارت پستال هایِ « سوختم خاکسترم را باد برد ، بهترین دوستم مرا از یاد برد».. ما و شعرهای دوران مدرسه ، اولین دست نوشته هایی که توی دفتر ِ  کوچک یادداشت می نوشتیم و مشاور دیوانه به خیال اینکه این یک نامه برای پسر مردم است از ما می دزدید .ما ، که تمام عمر ترسیدیم دختر بدی باشیم . ترسیدیم مقنعه هایمان چانه دار نباشد و چشم سفید باشیم . ما که توی کتاب هایمان فروغ نداشتیم ، چون فروغ میان بازوان یک مرد گناه کرده بود ، ما فقط یادگرفتیم مثل کبری تصمیم های خوب بگیریم ، و آن مرد ؛ هر که می خواهد باشد . مهم این است که داس دارد…