2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افغانه حالا ؟ 

یه چیز تعریف کنم من تحت تاثیر تاپیک های نی نی سایت بودم که خیلی از افغان ها بد میگن بعد بچمو برده بودم کلاس و با مامانا پشت در کلاس نشسته بودیم من و چند تا مامان ایرانی دیگه یه طرف بودیم چندتا مامان افغان یه طرف دیگه یهو با یه حالت ناراحتی یواش که اونا نشنون به مامان های ایرانی گفتم وای چقدر افغان ها زیاد شدن همه جا .یهو دیدم چپ چپ و با تعجب نگاهم میکنن و بعد گفتن خب زیاد بشن چیکار داریم ما ؟ خیلی ضایع شدم😐😂🤦‍♀️ میگم چرا آدم های مجازی با آدمای اطرافمون فرق دارن انگار ؟ شما هم همچین چیزایی دیدین؟

✅️🦋👌🍀

افغانه حالا ؟ یه چیز تعریف کنم من تحت تاثیر تاپیک های نی نی سایت بودم که خیلی از افغان ها بد میگن بع ...

همجا مهاجر تا ی حد خاصی پذیرفته میشه اونم تو کشورای پیشرفته ن کشوری ک اقتصادش داغون شده. تبدیل ب پل واس افغانیا شده 

اتفاقا شما یاد نداری از حق خودتو مردمت دفاع کنی وگرن زنها افغانی استاد مظلوم نمایی و مرداشون متجاوز ب آب و خاک و سرزمین ما

همجا مهاجر تا ی حد خاصی پذیرفته میشه اونم تو کشورای پیشرفته ن کشوری ک اقتصادش داغون شده. تبدیل ب پل ...

اصلا من حرفم چیز دیگه ای بود . من از بچگی از افغان ها و اتباع دیگه مثل پاکستانی ها و... خوشم نمیومد. میگم چرا تو مجازی حساسیت بیشتره انگار و بیشتر متنفرن ازشون ولی تو واقعی و دور و اطراف اعتراض نمی کنن منم که یه حرفی زدم اونجوری نگاه کردند و برخورد کردند ایرانی ها ؟ حالا اون که چیزی نیست با دوست و آشنا و فامیل هم حرف میزنم و از مضرات و اخبارشون میگم اصلا براشون جدی و مهم نیست .میگن همه جا خوب و بد هست اینقدر این اخبار منفی رو نخون روی خودت تاثیر بد داره !😐😐😐

✅️🦋👌🍀