من شوهرم اومد خونه من پریود شدم حالم بد بود سر همین موضوع که من حالم بده رفت تو قیافه بعد هم الکی دعوا گرفت ... به منم گفت حرف نزن باهام اخرم گرفت خوابید
از غصه اینکه چرا طعم خوشبختی رو از بچگی تا الان نچشیدم خوابم نمیبره ....
خدایاهر گاه دلم رفت تا محبت کسی را بگیرد تو او را خراب کردی ..خدایا به هر که وهرچه دل بستم تو دلم را شکستی..عشق هر کسی را در دل گرفتم تو قرار از من گرفتی.. 🖤
خیلی طول کشید تا بفهمم کاری که خوشایند من نیست لزوما غلط نیست. انتظاراتی که از آدمها دارم هم لزوما درست نیست و اساسا من جای حق ننشستهام که متر و معیار درست و غلط باشم. این در ظاهر خیلی ساده به نظر میرسه ولی هم دهن من سرویس شد هم دهن زندگی تا من اینو بفهمم🙃
نه همشون بیشعور نیستن ی عده اینجورین همین بنده خدا به خواهرش که میرسه میگه نوجونه دختره باید درکش کن ...
کلا من بعد پونزده سال زندگی مشترک اکثر دعواهای تو دوران پریوده که عصبی هستم و اونم اینو میدونه اما نمیفهمه باید دهنشو ببنده و درک کنه
این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!! هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست زیرا میتواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید میتواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!