2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی ولی شخصیتم سنگین نیس دست خودم نیس نمیتونم

باید حتی به زور هم شده جلوی آقایان سنگین نشون بدی برای این کار بهتره راجع به چیزایی که حد و مرز نمی‌گذره صحبت کنی و به هیچ عنوان زیاد خنده و شوخی نکن 

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
مثلا هر موقع حرف میزنم تهش میرسه به رابطه جنسی یا انقد میگن دوست دارم حالم بهم خورد دلم بخواد بدونم ...

مشکل از تو نیست عزیزم...اول کار ازش بپرس هدفت چیه؟اگه دیدی دنبال این چیزاس هم صحبتیتونو ادامه نده

درسته اگه سنگین باشم میان طرفم ینی

دلیل نداره کاری کنی جذبت بشن اگر خودتو سبک نشون بدی مطمئن باش برای رابطه کوتاه مدت پذیرفته میشی و توسط آقایان سبک و بی شخصیت اگر با شخصیت و سنگین باشی یه آقای با شخصیت برای رابطه طولانی مدت قبولت می‌کنه 

به نام خدای رنگین کمان🖤🎤،روانشناس،تراپیست🌿...برای پیدایش روشنی کافیست کمی با تاریکی مبارزه کنی.
دلیل نداره کاری کنی جذبت بشن اگر خودتو سبک نشون بدی مطمئن باش برای رابطه کوتاه مدت پذیرفته میشی و تو ...

خب میدونی من دنبال هیجان و شادی ام فک میکنم مرد باشخصیت این ویژگی رو نداره نظرت چیه در مورد زندگی با این مردا

خب میدونی من دنبال هیجان و شادی ام فک میکنم مرد باشخصیت این ویژگی رو نداره نظرت چیه در مورد زندگی با ...

هیجان و شادی رو داخل چی میبینی؟

مثلا برام کادو بخره حرفای خوب بزنه شاد باشه امروزی باشه از نوع لباس مهربون باشه اینا

این مواردی هست که یه آقای با شخصیت هم می‌تونه داشته باشه 

مطمئن باش مردی که به خانومی اهمیت بده هم مهربون هست هم خوشحالش می‌کنه هم هر از گاهی براش کادو میخره همون‌طور که زنی هم اگر آقایی رو دوست داشته باشه این کارارو انجام میده 

ولی برای جذب آقای با شخصیت و کسی که تورو به بازی نمیگیره و قصدش تشکیل زندگی و رابطه طولانی مدت هست باید سر سنگین باشی خودت و هر کسی رو نزدیک نکنی به خودت و با هر کسی گرم نگیری 

و همیشه هم یادت باشه با چند تا محبت کلامی و کادو خودتو در قبال یارو نبازی باید حتما یه کار عملی هم برات انجام بده که مثلاً اینکه در مشکلات بهت کمک کنه یا در مواقع سختی و مریضی کنارت باشه 

مرسی عزیزم حالا بگو به نظرت تنهای خوبه یا ازدواج

خواهش میکنم گلم 

اگر طرف مناسبی پیدا کنی و آدم روزای سخت باشی و بتونی مشکلات رو با کمک یه نفر دیگه حل کنی و بتونی زندگی شاد و سالم فراهم کنی ازدواج از تنهایی بهتره چون طرف اگر مناسب تو باشه به هیچ وجه نمی‌ذاره که احساس پوچی و ناراحتی کنی