2777
2789
عنوان

بیشعور!!

| مشاهده متن کامل بحث + 3504 بازدید | 181 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مسئله رو الکی واسه خودت بزرگ نکن،،یه روانی بهت زل زده همین،،

از شـــانـــــس مــــــــــا 😎😎هر چی خوبــــه یا حرومه😫یاگرونه😖یاچاق کنندست😕یا متاهله😪

وای منم همینجور شد ولی من اینقد دویدم دنبال اتوبوس و هی لبخند زدم تا مجبور شد بیاد بگیرتم😂😂😂😂😂

چطور زکریای رازی 900سال پیش الکل رو کشف کرد ولی اسلام 1400سال پیش الکل روحروم کرده؟؟
چجوری دلتون با یه نگاه میره؟؟؟🤔🤔 چرا در دلتونو واسه هرکی باز میذارین ؟؟ مگه در دروازه است آخه &nb ...

ادم دست خودش نیست ..چه دری

بانک اطلاعات پزشکی را بخوانید(جستجوی پزشک)

http://bankepezeshkan.com

بچه ها من اصلا خیییلی کم ممکنه از کسی خوشم بیاد کلا 99 درصد مردا برام جذابیتی ندارن ولی این واقعا استثنا بود اخه غیر از قیافه ش و ظاهرش حس کردم ازم خیلی خوشش اومده چون تو اون شلوغی فقط به من نگاه میکرد.من خیلی سرو سنگینم اتفاقا الان فکر میکنم زیادی سنگین بودم 

توقع داشته تو ایستگاه اون پیاده شی 😀

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
2790
2778
2791
2779
2792