2777
2789
عنوان

با همه قهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست
دارم هر روز دعا میکنم خدا این حسو از دلم بیرون ببره

سخته

هم سن و سال منی اگه‌متولد ۶۸ هستی

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا یک و نیم سال بعد همش جلو چشمم خواهد بود حتی تو یه اتاق کار میکنیم

انشالله خدا کمکت کنه 

سعی کن‌ همش خوبیهای شوهرتو ببینی و بیشتر با شوهرت و بچت وقت بگذرونی. 

نمیشه یه مدت مرخصی بگیری نری سرکار ؟ شاید از سرت بیفته

آره تو بد شرایطی ناخواسته گیر کردم منی که همیشه دیگرانو قضاوت کردم نمیدونم یه دفعه چی شد

همیشه همینجوریه باور کن

تا ادم میاد یکیو قضاوت کنه رفتارشو کردارشو سنجش و قضاوت بکنه فوری خدا میزاره تو کاسه خود آدم که دیگه ادم لال میشه

خدمتتون عرض کنم که من هی میزدم مامان ابوالفضل قبول نمیکرد زدم مامان ابوالفظل  غلط املایی درنیارین تامام😐
انشالله خدا کمکت کنه سعی کن‌ همش خوبیهای شوهرتو ببینی و بیشتر با شوهرت و بچت وقت بگذرونی. نمیشه یه م ...

دو ماهه ندیدمش ولی حس ام بدتر شد از هفته ی بعد قراره بیاد میخوام خودمو جدی و سرد نشون بدم ولی کاملا مشخصه که دپرسم و تو عذابم.فکر میکنم متوجه شده

همیشه همینجوریه باور کنتا ادم میاد یکیو قضاوت کنه رفتارشو کردارشو سنجش و قضاوت بکنه فوری خدا میزاره ...

من آدم خیلی جدی و کم حرف و سردی ام هیشکی باورش هم نمیشه من درگیر یه همچین حسی شده باشم فقط خودمو خدا میدونه

انشالله خدا کمکت کنه سعی کن‌ همش خوبیهای شوهرتو ببینی و بیشتر با شوهرت و بچت وقت بگذرونی. نمیشه یه م ...

بدتر از اینم همینه شوهرم صبح میره سرکار دیر وقت میاد و فقط شامشو میخوره میخوابه خیلی تنهام

من آدم خیلی جدی و کم حرف و سردی ام هیشکی باورش هم نمیشه من درگیر یه همچین حسی شده باشم فقط خودمو خدا ...

بله مشخصِ

همه ی کارایی که واسه یه زندگی سالم لازمه میکنم سر کار میرم به خونه زندگی و بچه ام میرسم ولی از درون ...

اولین چیز برای داشتن یه زندگی سالم اینه خود ادم حالش خوب باشه کار درستی که باید انجام بدی تا حالت اوکی بشه رو عقب ننداز جرعت داشته باش