2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه قبل لیست شدن من کلا داگزرو هم نزدم

ربات که زیاده 

من تایم فارم و همستر و تپ سوآپ و یس کوین رو میزنم

اگه خواستی عضو شی بگو بهت لینک بدم 😁

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

مینجز قراره لیست بشه؟؟میشه واس منم بغرستی؟

بیاخصوصی اینجانمیشه لینک گذاشت

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

درخواست دادم

پذیرفتم 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

درخواست دادم

پیام بده برات بفرستم 

سلام داگز فردا داخل صرافی ایرانی نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد  وارد صرافی نوبیتکس  شو و ثبتنام کن تا بهت ارز هدیه و  تخفیف کارمزدتعلق بگیره

کد دعوت:

۱۰۷۱۰۲۹

اپ برنامه صرافی رو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن 

بیاخصوصی اینجانمیشه لینک گذاشت

سلام داگز فردا داخل صرافی ایرانی نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد  وارد صرافی نوبیتکس  شو و ثبتنام کن تا بهت ارز هدیه و  تخفیف کارمزدتعلق بگیره

کد دعوت:

۱۰۷۱۰۲۹

اپ برنامه صرافی رو از گوگل پلی یا بازار دانلود کن 

سلام داگز فردا داخل صرافی ایرانی نوبیتکس لیست میشه اگ جم کردی بااین کد وارد صرافی نوبیتکس شو و ثبت ...

تا۲شهریورصبرمیکنم صرافی ایرانی جرات ندارم