2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من که مجردم ولی قطعا دلم برای همچین آدمی نمیشکنه اصلا ارزششو نداره به خاطر همچین آدمی ناراحت شی❤

💖💖💖‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‎‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‍‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‍‌‌

ناراحت میشم،دلم میگیره

اما زندگی هست دیگه،مردها هم شرایط سخت اقتصادی بهشون فشار آورده،عصبی شدن.یهویی یه چیزی میگن یه کاری میکنن که بعدش پشیمون نیشن

ما هم بهتره با حفظ سیاست گذشت کنیم عزیزم

زندگی همیشه گل و بلبل نیست

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

تویم بهش بگو مرتیکه کونی

وای خدا نکشتت . اگه شوهرم از خنده هام بیدار نشه خیلیه

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

وقتی میفهمی چقدر اوضاع خیت ک ب هیچکس فوش نمیده احترام همه رو دارهولی همیشه تو رو با کتک و توهین تهدی ...

کتک!!!!!؟؟؟واقعا میگی اینو

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱
من که مجردم ولی قطعا دلم برای همچین آدمی نمیشکنه اصلا ارزششو نداره به خاطر همچین آدمی ناراحت شی❤

میدونی عزیزم منم مجرد بودم میگفتم من از اونا میشم ک شوهرم بهم احترام و عزت بده

وقتیم دوست بودیم خودشو عاشق و محترم نشون میداد ولی الان هر فوشی ک فکر کنی بهم میده و منی ک میگفتم جر میدم همچین ادمیو ولی الان چی؟موندم تو باتلاق🥲

🙃مال من اونقدر گفت ک.....همینم بهم گفتو بدترشو🙂حتی سر یکی از فامیلاش گفت تو ج..نده ای🙂

به کتفت بگیر با اینکه سخت خیلی سخت ولی واقعا ارزش جوش زدن و غصه خوردن ندارن

این کاربری دست شونصد نفره😵‍💫🥴😂