2777
2789
شوهرم ک فقط بدوبیراه میگه میگه مشکل منم ازخواهرم بخاطراین اشکایی ک دارم میریزم خانواده شوهرموشوهرموح ...

کاملا حق داری چی میخان این خانواده شوهر از جون عروسا قربون خدابرم که صبرش زیاده

عشقم خوشبختم که دارمت..... خدا....تروخدا....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخداکلی بهشون محبت کردم اخرشم جواب دست مزدم شداین

بنظرم ادم تو زندگیش هیچی نداشته باشه یه شوهر داشته باشه که هواشو داشته باشه گلم گریه کن خودتو خالی کن ولی از همین صبح فکر این باش که شوهرتو تسخیر خودت کنی

عشقم خوشبختم که دارمت..... خدا....تروخدا....

ببخشید این شوهر توسط یه آدم آروم و سربه زیر مثل استارتر و خانوادش که‌با آبرو هستن تسخیر نخواهد شد بلکه برای تسخیر شدن به یه پاچه پاره بی ادب نیاز هست مثل خودشون

یا رب الحُسَین بِحقِ الحُسَین اِشفِ صَدرَ الحُسَین بِظهورِالحُجَه
ببخشید این شوهر توسط یه آدم آروم و سربه زیر مثل استارتر و خانوادش که‌با آبرو هستن تسخیر نخواهد شد بل ...

انشالله سرشون بیادب حق این روزای عزیزبدترازاین کارک بامن کردن سرشون بیاددلم داره میترکه 

یعنی این خانواده شوهرا کلا نمیتونن انسان باشن،من نمیدونم خودشون ناراحت نمیشن این رفتار باهاشون بشه؟

من که خواهر شوهر نمیشم ولی خواهش میکنم هرکسی اینجا خواهر یا مادر شوهره یکم انسانیت به خرج بده، به خدا عروس هم دل داره،انسانه،شعور داره،اینقدر توهین و تحقیر نکنیدش

Something good is going to happen

عزیزم از خانواده شوهر چ انتظاری داری منم دلم از دستشون خونه 😥 ولی تو سعی کن شوهرتو تو مشتت داشته باشی که وقتی این چیزا میشه نتونن زیرابتو بزنن و پسرشونو ببرن سمت خودشون یعنی میگم یجورایی کدورت بینتدن ایجاد نکنن مثه الان که ناراحتی 

عصه نخور نمیدونم نزدیکی یا دور از خانواده شوهر ولی سعی کن بخاطر زندگیت دوری کنی و دوستی زیادی راحت باشی و اینا پاشون میاد وسط زندگیت و اینجور اذیتت میکنن تو الان نباید با شوهرت دعوا کنی هر چقدرم دلت پر باشه ولی با نرمی و ناز وارومس گلتو بش بگو بگو اسن کارش درست نبوده من ناراحتم و ازین حرفا تا شوهرت سمت خودت یاشه نره طرف اونا

دخته جنوبوم 😆😄

استارتر جان گلم عزيزم گريه نكن آهت ميگيره دامنشونو انشاالله به حق اين شبها ادم ازين پست تر نديدم به شوهرت بگو غيرت اين نيست كه يه زن كه نميتونه از خودش دفاع كنه رو به بار كتك بگيري بهش بگو نامرد زياد ديدم كه زور بازو نشون ميده مردباش و غيرت داشته باش  و ببين حق باكيه نامرد 😤 خدا جواب خانوادشو بده 

⚔️مظلوم حسين جانم⚔️