2789
یه رمان خرکی رمانتیک ازینا که دختره تا بهش میگن بالای چشمت ابروئه غش میکنه هم به من معرفی کنید لطفا

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

گناهکار.سفر به دیار عشق.در همسایگی گودزیلا.ناگفته ها.زمستان داغ.سنت شکن.اسطوره اینا خرکی نیست قشنگه ...

اینارو خوندم خیلی قشنگن😉

خیلی جذابم ن             امیلیا دنسر کی بودی تو     

گلبرگ  هم قشنگه

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     

به ترتیب میگم اینا عالی هستن رمان گناهکار، عشق و احساس من و جلد دوم آبی به رنگ احساس من، ازدواج اجباری، واحد روبرویی، ساختمان دو واحده، بامداد خمار، اعدام یا انتقام، محشرن پیشنهاد میدم بخونیشون من زیاد رمان میخونم اگه یادم افتاد باز میگم برات 

مادر بودن ناب ترین احساس دنیاست...مادر بودن یعنی نفس کشیدنت بسته به نفس های فرزندت... به نظرم بعد از عشق خدا عشق مادر قوی ترین عشق جهانه 

سلام  به روی ماه همه تون ، دوستان کتاب ها را من قبلا از سایت 98ia  دانلود میکردم ، ولی الان سایتش گویا مشکل داره. شماها از کدوم سایت دانلود میکنید؟

مثل ساحل آرام باش تا دیگران مثل دریا، بی قرارت باشند