2777
2789
عنوان

این اسمش خیانته توضیح دادم بخونید

| مشاهده متن کامل بحث + 232 بازدید | 19 پست
بنظر من که یه امتحانه اونم از نوع سختش با خدا معامله کن و پاک بمون.حتما بعد تاریکی هایی که توش غرقی ...

خیلی حرفت اروم کرد چون همیشه نظر خودم همینه ولی واقعا کم اوردم دیگه نمیدونم این چه طالعیه که من دارم همه عمرمو تنهایی سر کردم دیگه آثار پیری از راه رسیده و هنوز دلخوش به گذشته و رویاهامم

بلاخره همه چیز درست میشه
خیلی حرفت اروم کرد چون همیشه نظر خودم همینه ولی واقعا کم اوردم دیگه نمیدونم این چه طالعیه که من دارم ...

همین که داری به گذشته فکر می‌کنی خوب نیست سر خودت رو گرم کن درکت میکنم اگه ازون محبتی دیدی و از همسر فعلیت ندیدی فکرت سمت گذشته بره اما همینکه تو رو رها کرد بهترین دلیل هست که دیگه فکرش نباشی.یه چیز دیگه که تو فکرمه نسبت به بقیه مردها رو به تو هم میگم بهش فکر کن...

میدونی الان من تو مرحله ای هستم که اگه یه مرد دیگه غیر همسرم بهم توجه داشته باشه واقعا برام چندشه...

میدونی چرا؟؟؟؟چون خوب فهمیدم که اون مرد فقطططط یه چیز تو ذهنشه و اون چیز قطعا خواسته دل یک زن نیست من زن دوست دارم به خودم فقططط بخاطر وجود خودم توجه بشه خواستنی باشم ولی اون مرد فقط داره به چشم یه کالا که میشه ازش استفاده کرد و تخلیه شد نگاه می‌کنه اگه بتونی به این تفکر برسی دیگه واقعا دلت نمی‌خواد به عشق سابقت حتی فکر کنی... مطمئن باش اونم در اون زمان حتی همون فکر رو داشته چون اگه واقعا خواسته دلش بودی رهات نمی کرد.میدونم تو مرحله سختی هستی اما غرور زنانه ت رو زیر پا نذار که دستمال بشی... می‌دونم گفتی فقط دوست داری باهاش حرف بزنی اما خودتم خوب میدونی ادامه ش چیه...

برات از خدا آرامش و عاقبت بخیر طلب میکنم،🌹

یه چیزی که من از همین نی نی سایت یاد گرفتم و اثر داشته برام تو هم امتحان کن.

چهل و یک روز به نیت محبت سوره مزمل رو بخون خیلی هم کوتاهه.

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همین که داری به گذشته فکر می‌کنی خوب نیست سر خودت رو گرم کن درکت میکنم اگه ازون محبتی دیدی و از همسر ...

ممنون گلم من بچه نیستم و خودم کاملا احساسم مثل خود شماست یعنی متنفرم از هر چی مرد و نامرده کلا از جنس مخالف خوشم نمیاد اینم شاید بخاطر همون عقده ایی بود که رو دلم موند از جانب همونی که تردم کرد و بهشم همون روز که اینجا پست گذاشتم بهش پیام دادمو حرفا دلمو زدمو بعدم بلاکش کردم چون خیلی ساله که برام مرده بود منتها ادم گاهی یاد عزیزانش میوفته و میره سر مزارشون که یادی از گذشته کنند ولی هیچوقت انتظار ندارند که یه مرده زنده شه ،درسته که من خیری از مردی ندیدم ولی این مدتی که تنهایی کشیدمو عذاب کشیدم باعث شد بفهمم که تقدیرم همینه و بیشتر از این جنگیدن فقط حالمو بدمیکنه واسه همین تسلیم شدمو دارم روزارمو با تنهایی هام میگذرونم فقط بزرگترین آرزوم اینه که شوهرم درکو شعورش بره بالا و برای یه زن ارزش قائل بشه و اینقد بهم محبت کنه که تموم کمبودام جبران بشه ولی خوب اینم یه آرزویه باید خودمو بسپارم به خدا اگه اینا یه آزمونه دلم میخواد بعد از اینهمه صبر یه روز خوشم بیاد ،ممنون از نظراتتون خداخیر بده همتونو برای دل منم دعا کنید اگه تونستید اگه نه هم که بازم ممنون از وقتی که گذاشتید.

بلاخره همه چیز درست میشه
ممنون گلم من بچه نیستم و خودم کاملا احساسم مثل خود شماست یعنی متنفرم از هر چی مرد و نامرده کلا از جن ...

احساسات مردها با ما فرق داره نمیدونم تا حالا با همسرت صحبت کردی؟؟اگه این احساس رو داری که قربانی هستی یا در حقت داره ظلم میشه یه بخش بزرگ از مشکلاتت تفکرات و باورهای خودت هست چون من خودم این مراحل رو طی کردم دارم بهت میگم.بعضی وقتها حتی ممکنه همسرت گفته باشه مشکلش تو زندگی با تو چیه اما وقتی حس قربانی بودن رو داری اصلا نمی‌شنوی.البته باز تاکید میکنم این تجربه منه شاید مشکل شما با مسأله من فرق داشته باشه.بهر حال اگه همسرت تو صحبتاش یه مسأله یا مشکل با تو رو بارها و بارها بیان کرده و تو فکر کردی چقدر بی انصافه یه درصدی هم برای خطاهای خودت در نظر بگیر ممکنه خودت هم رفتار اشتباه داشته باشی و اصلا متوجه هم نباشی و حق به جانب باشی.بازم میگم سوره مزمل رو شروع کن چهل و یک روز بخون من واقعا نتیجه دیدم امیدوارم شما هم روی خوش زندگی رو ببینی بهترین ها نصیبت،🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

احساسات مردها با ما فرق داره نمیدونم تا حالا با همسرت صحبت کردی؟؟اگه این احساس رو داری که قربانی هست ...

ممنون از قلب مهربونت و لطفت انشالله سعادتمند باشی

بلاخره همه چیز درست میشه
2790
2778
2791
2779
2792