2777
2789
اهداف قسمت جدید سریال😂

دقیقا😂😂😂😂منم منتظرم سریال مورد علاقم پخش شه بعد بمیرم

همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️‍🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍

هیچی برام مهم نیستی زمانی برای کسایی ک دوسشون دادم پرپر شدم حالمو دیدن و کاری نکردناز اون موقع خنثی ...

منم دقیقا از همون جوقس که دیگه نمیخوام زندگی کنم کاش میشد هروقت بخوای مرگت برسه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

مگه تو شهربازی از وسیله بازی میپری پایین؟خب وایمیسی خودش تموم شه دیگهدنیا هم یه بازیه قوانین رو یاد ...

بازیی که بازنده همش تویی و برنده دیگرون قانونی نداره که یاد بگیره ادم این دتیا همش ببهشید دهن سرویس کنیش برا ماس خوشیاش واسه بقیه و بعله میپرم پایین اگر قرار باشه این زندگی تموم شه

منم دقیقا از همون جوقس که دیگه نمیخوام زندگی کنم کاش میشد هروقت بخوای مرگت برسه

سعی کن فقط شاد باشی حتی بی دلیل

دنیا ک ب کام ما نبود

نه پدرومادر مهربون نه خواهربرادر دلسوز نه همسر با عاطفه

نه دوست و رفیق بامعرفت

ولی هنوز زنده ام و الکی خودمو ب شادی میزنم هیچکس از دلم خبر نداره

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋
بازیی که بازنده همش تویی و برنده دیگرون قانونی نداره که یاد بگیره ادم این دتیا همش ببهشید دهن سرویس ...

یه بار استادم حرف جالبی بهم زد

گفت زندگی مثل یه هرمه ..

یا پایین هرم تو دسته سیاهی لشکرا بمون

یا خودت رو بکشون به نوک هرم

میلیون ها آدم بدبخت تر و خوشبخت تر از تو هست

تو یا خودت رو میبری یا به خودت میبازی بقیه چیکارن؟

سعی کن فقط شاد باشی حتی بی دلیلدنیا ک ب کام ما نبودنه پدرومادر مهربون نه خواهربرادر دلسوز نه همسر با ...

منم در تمام این موارد مثل خودتم نمیشه همش خودتو بزنی به اون راه

منم در تمام این موارد مثل خودتم نمیشه همش خودتو بزنی به اون راه

خب چ کنیم بنظرت؟ بشینیم غصه بخوریم از ریخت و قیافه بیفتیم‌دشمن شاد بشیم؟

فکرمیکنیم از زندگی بیفتیم ی گوشه ککشون می گزه؟ نه عزیزم میگن بدبخت طفلی ..

یک سال از همه دور شو و تلاش کن، بعد یک سال از خودت رو نمایی کن، اون لحظه ست که همه دلشون میخواد یا باهات باشن یا جات باشن...💋