سعیدهsh مدیر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 2959 عنوان غربالگری دوم | مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 16 پست سلام.مامانای مهربون...کسی تازگیها ازمایش غربالگری رو داده؟البته بدو سونو.میخوام بدونم هزینه ازمایش تنها چقدر میشه؟من امروز پرسیدم گفتن حدودای 280 تومن.بدون سونو.بعد هفته چندم بهتره برای این ازمایش؟ممنون میشم جوابمو بدین نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........ 1396/07/04 | 22:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سعیدهsh مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 2959 آره آخه من دوازده هفته و سه روز بودم گفت معلومه دکترم پرسیدم گفت پسر زودتر خودش رو نشون میده احتمال ... خدا روشکر.معلومه پسر دوست داری.حالا بحث سلامتی و....سر جاش.چون منم هفته 13 رفتم گفت شاید دختر باشه.ظاهرا چیزی ندیده.دلم دختر میخواد.پسر دارم. نه هر قصاب ماهر،میکند پوست****** نه هر نان ونمک خور ،میشود دوست........
غزل1 عضویت: 1396/04/28 تعداد پست: 3262 خدا روشکر.معلومه پسر دوست داری.حالا بحث سلامتی و....سر جاش.چون منم هفته 13 رفتم گفت شاید دختر باشه.ظ ... انشاالله هر چی دوست داری همون باشهمن عاشق دخترم ولی دلم میخواست بچه اولم پسر بشه که بزرگتره بتونه پشت آبجی کوچولوش باشه انشاالله خدا دومی رو دختر بهم بده بدون دختر دق میکنم عاشقشم آنچه دلم خواست نه آن میشود،آنچه خدا خواست همان میشود