2777
2789
عنوان

شام چی دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 31 پست

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

کتلت

نوش جان 

من دیشب درست کردم حس میکنم هنوز خونمون بوشو میده

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
نوش جان من دیشب درست کردم حس میکنم هنوز خونمون بوشو میده

فدات همچنین

من عاشقشم😋😋

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
وای نمیدونم کتلت و املت تازه خوردیم برنجی هم نیستم برا شام خدایا خودت کمک کن نون پنیر نخوریم 😂

ترکیدم باجمله اخرت🤣

یه روز میشم تو کربلا مجاور تو ان شاءالله؛ امام حسین عزیزم💔 اللَّهُمَّ عَجِّل لِوَلِيِّكَ الْفَرَج🤲🏻
یه سوال شماها باقی مانده غذای ظهر رو نمی خورین ؟ مجدد برای شام غذا درست می کنید؟

میخوریم، نمیشه که ریخت دور حیفه خب 

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

یه سوال شماها باقی مانده غذای ظهر رو نمی خورین ؟ مجدد برای شام غذا درست می کنید؟

من ظهر غذا نمیخورم

همسرم سرکار میخوره ناهار

شاما فقط غذا درست میکنم 

من ظهر غذا نمیخورمهمسرم سرکار میخوره ناهارشاما فقط غذا درست میکنم

ماهم بیشتر اوقات ناهار درست می کنیم اگه ازش زیاد باشه واسه شام میخوریم در غیر این صورت یه چیز سبکی درست میکنیم

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️