2777
2789

متاهلع؟

من فاصله زیاد هم مکانی هم احساسی و جدایی بینتون دیدم انگار که هرکسی کار خودشو میکنه ارتباط نمیبینم یا اگه بیاد در حد یکی دو روزس نکه بیاد و اون ارتباطی که تو مدنظرته نمیشه که بیاد دلی از عذا دراره 

سلام اسمم سمیرا 

برگشت داره ؟؟؟ اخع۳۴ روزه قهر خونه پدرمم 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه هیچ رابطه ای نداریم عزیزم،ولی از حسشون مطمئنم،حتی غیر مستقیم شمارمم گرفته،،هنوزم با پیج کاریشاستو ...

بزار ببینم هنوز متاهله یانه اسم زنشو نمیدونی؟اسم خودش چی بود؟

متاهلع؟من فاصله زیاد هم مکانی هم احساسی و جدایی بینتون دیدم انگار که هرکسی کار خودشو میکنه ارتباط نم ...

منم بگو 

سلام من امسال آموزگاری قبول شدم فایل های ک خوندم میفروشم هر کسی خواست بهم بگه  . با قیمت خیلی کم بقیشم دعا برای سلامتی خودم و بچم 
دوست داره از بلاکم درت میاره خیلی سنگینی دورته سعی کن انرژی منفی دورتو کم کنی ایه الکرسی زیاد بخون

سلام برای منم کارت میکشی از حالم و اطرافیانم بگی برات دعا میکنم

هیچ قدرتی، بالاتر از قدرت خدا نیست🪽

سلام اسمم سمیرا 

بزار ببینم هنوز متاهله یانه اسم زنشو نمیدونی؟اسم خودش چی بود؟

سلام اسمم سمیرا 

سلام اسمم سمیرا برگشت داره ؟؟؟ اخع۳۴ روزه قهر خونه پدرمم

عزیز ،دل شوهرت پیشت نیست توام دیگه اونقد از نظر عاطفی نمیخوایش..ارتباط عمیقی ندارین اگه میتونی اگه برگشت تو رفتارت تغییراتی ایجاد کنی ببخشیش و چشم پوشی کنی تابتونی باهاش کنار بیای نیاز به یه نیروی دیگه هست تا برگرده خودش به اختیار خودش من نمیبینم برگرده یا دعا بگیر اگه اعتقاد داری یا واسطه کن کسی رو

عزیز ،دل شوهرت پیشت نیست توام دیگه اونقد از نظر عاطفی نمیخوایش..ارتباط عمیقی ندارین اگه میتونی اگه ب ...

۴ روز پیش پیام داد خیلی دوست دارم