2821
2789
عنوان

داف و پلنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 27 پست

چون سلیقه ها متفاوته و شما قطعاً سلیقه‌ی کسی یا کسانی هستید. 

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بابا یکم اعتماد به نفس داشته باش ، عکساشون و.. با فیلتره

فقط منم که هیچ تاثیری روم نداره؟ 😐

و چون تو مرا دوست داری دنیا بزرگ تر ، آسمان وسیع تر ، دریا آبی تر ، گنجشک ها آزاد تر و من هزار بار زیباتر شده ام💕 خدایا بزرگیتو شکر🤍 بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ندارم ممنونم

پسری که سرش به تنش بیَرزه دنبال اونا نمیره..اگه رفت ، لیاقت دختر خوبی مثل تو رو نداشته.پس به قول معر ...

ی کم دلگرم شدم😄🙃

مررسی عزیزم😘😘😘

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹

به پلنگای سایت بر نخوره ولی اکثرا آقایون اونارو واسه نیم ساعت میخوان نه یه عمر زندگی آقایون دنبال با اخلاق می‌گردن وگرنه تو پلنگ ترین باش بعد یه مدت عادی میشی واسه همسرت یا سنت بره بالا خب طبیعتا چهره الانتو نداری 

اتفاقا این عملی‌هایی که تو اینستا میبینم بیشتر بهم اعتماد به نفس میدن برعکس به اون دخترای نچرال خوشگل که فقط تینت زدن و از خودش ویدیو میذارن حسودیم میشه که اینقدر نازن

آسمون سنگی شده.خدا انگار خوابیده.انگار از اون بالاها گریه هامو ندیده💔

قربونت اسی جون 🌷😁 نمیگم به خودت نرسی ها..هر کاری که نیاز می بینی انجام بده ولی ظریف و نچرال بمون.

باشه حتما 😍🥰❤️

منم به خودم میرسم ولی نه مثل این پلنگا😁😅

به سرزنش کنندگان بگویید اندکی صبر حوادث روزگار می چرخند❤️‍🩹
ب منم بدهههه

فرستادم

لینک کپی کنید تو پیام شخصی یا هر جا دیگه بفرستید میاره براتون

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...